Doctor limfolog împărtășește rezultate obținute din propria experiență

     Lucrez în acest domeniu de mai bine de 30 de ani și înțeleg perfect că este nevoie de timp. Adică aștept 2-3 ani și dacă boala nu revine, atunci putem avea speranță la un rezultat reușit.
    După terapie, întotdeauna monitorizez și aștept să nu existe vreo revenire, să apară îmbunătățiri și numai atunci pot spune că este un succes, că funcționează. În ceea ce privește metoda academicianului P.P. Garyaev, pot spune că da, fiecare pacient obține un rezultat excelent.
     Nu m-am grăbit să vorbesc despre asta, dar acum, pentru că am obținut rezultate uimitoare, pot prezenta o parte din pacienți. Important este că ceea ce au avut, deja nu mai are întoarcere.
      Există și o altă mare parte de pacienți, pe care îi urmărim și îi așteptăm.

     Voi da un exemplu, despre primul pacient cu care am început să lucrăm și am obținut rezultate. Este vorba despre o femeie de 55 de ani. Avea oncologie repetată - melanom bronșic malign.
     Am comandat o matrice individuală pentru ea, a ascultat-o timp de 6 luni. După 6 luni, i s-a făcut radiografie și biopsie repetată. Rezultatul a arătat că melanomul nu a fost detectat, a rămas doar un mic proces inflamator.
     Am așteptat încă 4 luni.
   Pacienta a continuat să asculte matricea individuală și a făcut din nou testele. Rezultatele au arătat că melanomul nu a revenit. Oncologia a dispărut. Pacienta este sănătoasă. Desigur, aceasta a fost o bucurie și un succes uriaș pentru toată lumea!

       "După 7 luni am trecut ulterior o altă examinare. După cum am promis, raportez rezultatele.
    Vă ascult programul de 3 luni şi jumătate, în afară de asta, fac o serie întreagă de alte măsuri cu medicamente din medicină tradiţională și netradiţională și folosesc multe alte plante și preparate.
        În comparaţie cu noiembrie 2014 (tomografia trecută), am din nou îmbunătățiri!
       Cantitatea de lichid liber din cavitatea abdominală a scăzut. Dimensiunea tumorii în pancreas este aceeași (aproximativ 2,7 cm), nu există metastaze (erau în ficat și cavitatea abdominală, dar au dispărut din iulie anul trecut).
       Markerul oncologic, când a fost detectată boala în noiembrie 2013, a fost mai mult de 3.500, din vara anului trecut – 59 de unităţi, iar dîn noiembrie anul trecut - 24 de unități, valoarea normală. Și se menține până la momentul actual (norma este de până la 37 de unităţi).
Medicul (am fost monitorizată nu în Rusia, ci în Israel) în noiembrie mi-a prescris să fac chimioterapie la fiecare trei săptămâni, dar eu o fac o dată în 2-3 luni.
       Într-un an și jumătate am făcut în total 18 chimioterapii. Având în vedere toate cele de mai sus, medicul mi-a spus că, din această imagine, consideră că cel mai probabil nu am nevoie de chimioterapii și m-a eliberat de ele.
       Doctorul a spus: „Nu știu ce faceți, dar continuați să o faceți!”
Deci, toate măsurile mele, în combinație, dau un rezultat minunat, ținând cont de diagnostic! Vă mulțumesc mult pentru contribuția dvs. la rezultatul pe care l-am obținut!

Israel, 22 februarie 2016"

       "Bună ziua, dragă Peotr Petrovici!
     Am comandat o matrice pentru mama, era în stare critică, internată în spital cu diagnostic de ciroză, hepatită virală B, C.
      Am început să-i transmit matricea prin telefon direct la spital, până la acest moment criza principală fusese înlăturată, dar avea o slăbiciune incredibilă, letargie, deshidratare etc. Așa că a fost externată. Acasă a continuat să asculte matricea făcută după fotografie în toată nopţile, cam după 3 săptămâni a început să iasă din casă, după 2 luni s-a simțit destul de revigorată, iar acum, în general, este bine, se mişcă activ, are treburi, face conserve pe iarnă, etc.
       Acum vă voi spune povestea mea: încât am făcut matricea pentru mama după fotografia mea din copilărie, am decis să mă ocup și eu de sănătate (privind rezultatele ei) am început să ascult doar matricea după fotografie toată noaptea, aproape în fiecare zi timp de 4 luni - și uite ce mi s-a întâmplat: primul lucru pe care l-am observat a fost că aveam mai puțin păr cărunt (în special la tâmple), durerea în articulația degetului mare al piciorului drept, care era foarte sâcâitoare, a dispărut treptat, iar întărirea sânilor înainte de menstruație a scăzut.
       Cu o săptămână în urmă, au apărut dureri în ovarul drept (demult uitate, încât menopauza a apăut la 43 de ani şi acum am 51). Am decis sa merg la un ginecolog si am facut o ecografie a organelor pelvine, se dovedeşte că ovulatia s-a produs în ovarul drep
t!!! În prezent, ascult în continuare matricea"

      Novosibirsk, 23 octombrie 2015.

      "Bună ziua! Cred că mulți dintre voi s-au confruntat cu această boală teribilă într-un fel sau altul și știu că nu este atât de ușor să o învingi, mai ales dacă această boală se află și în stadiul 3-4 de dezvoltare.
     Am avut o tumoră de sân în stadiul 4. Medicii nu mi-au dat prea multe speranțe. Am urmat un curs de chimioterapie și mi-am dat seama că trebuie să căutăm alte metode auxiliare de tratament. Prin intermediul medicului, am aflat despre Matricile lui Garyaev.
      Până acum, nu știam nimic despre acest lucru, așa că trebuia să aleg repede între „a crede” sau „a nu crede”. Între timp, mama murise de cancer la sân. Voința mă părăsise de atunci și doar o situație lipsită de speranță îmi dădea puterea de a comanda Matricea pentru mine.
     Dar acum îmi pare rău că eu și mama nu am încercat această metodă de tratament, mulți ar putea fi vindecați folosind-o. Am văzut chiar și am vorbit cu oamenii care s-au putut trata și de cancer.
      Mi-a fost foarte teamă când am început să ascult Matricea. După 2 săptămâni, starea mea s-a înrăutățit, markerul CA 15-3 s-a agravat și CEA a început să scadă. Vezi tabelul:
..………………..CA 15-3………………………CEA
26.07.2013…….………..13,5……………….………..8,8
20.08.2013…….………..25,94……………………….8,1
        Pe 29.09.2013 am început să ascult Matricea
23.11.2013………….…..33,4……………….………..6,8
07.01.2014………….……25,1…………….…………..5,7
07.02.2014………....……32,7……………….………..5,7
14.03.2014…………..…..31,5……………….………..6,51
22.04.2014……..………..32,5……………….………..5,35
        Analiza examinării cu ultrasunete:
        Mărimea tumorii: Până la 29.09.2013 – 25 x 17 x 21 mm
                                                      20.12.2013 – 23 x 16 x 19 mm
                                                      14.03.2014 – 15 x 7 x 8 mm
        La început am folosit Matricea de 2 ori pe zi, apoi am început s-o ascult de 3-6 ori pe zi.
       Astăzi știu sigur că mi-am învins boala. Oncologul meu se bucură odată cu mine, deoarece din luna mai a acestui an, testele mele confirmă că sunt sănătoasă.
……………………..CA 15-3………………………CEA
27.05.2014……………..0,24………………………..0,31
23.06.2014……………..0,21………………………..0,28
25.08.2014……………..0,15………………………..0,20
      Astăzi nu există nicio tumoare, dar continuu să ascult Matricea și vreau să mulțumesc academicianului Garyaev și întregii sale echipe. Au schimbat povestea vieții mele în bine."

       Zagreb, Croația, 12 octombrie 2014

     "Am comandat un program individual pentru mama. A fost diagnosticată cu cancer de sân de gradul 3.
      Mama ascultă programul de 6 luni. Ieri, mama a făcut o diagnoză cu ajutorul tomografiei, iar organismul său, în ansamblu, este curat, fără semne de cancer și este mult mai sănătos decât era acum șase luni.
      În tot acest timp, ea a ascultat matricea în fiecare zi, a băut apă și a făcut totul așa cum ne-aţi scris + ea se roagă din toată inima și crede că totul va fi după voința lui Dumnezeu, merge periodic la Kiev pentru a se închina la sfintele moaște ale fondatorilor Lavrei Pechersk din Kiev..."

Herson, 17 iulie 2016__________________________________________

     "Bună ziua, vă scriu despre starea surorii mele mai mari, în vârstă de 74 de ani, care are cancer ovarian.
      Boala a venit pe neașteptate. Au fost afectați plămânii, a fost internată în spital și s-a dovedit că cauza bolii a fost o tumoră ovariană și, ca urmare, apa se acumula în plămâni şi în cavitatea abdominală și de atunci totul a mers din ce în ce mai prost. Acest lucru poate fi văzut în concluziile medicilor. În calitate de tratament i s-a propus chimioterapia. Era prea târziu pentru operație.
      Am comandat de la dvs. un program matrice individuală după fotografie. După două săptămâni de ascultare, starea surorii mele s-a stabilizat. Tensiunea arterială se menține la 100/80, starea de sănătate s-a îmbunătățit și continuă să se îmbunătățească. Gălbeneala pielii a trecut, trece și ascita, curge din gaura abdomenului deja mai puțin, gaura a început să se închidă, se simte mai revigorată. Doar un picior rămâne edematos. Dar ea încearcă să facă exerciții pentru ca mușchii să funcționeze, face mici plimbări. În general, a apărut speranța !!
     Rezumatul medicilor: Pacientul avea rezultate pozitive într-un mod semnificativ. Continuă să asculte matricea în fiecare zi de 5 ori pe zi). Starea ei de sănătate este mai bună, face gimnastică pentru a-și întări mușchii și inima. Avea inima slăbită."

Regiunea Tyumen, 7 mai 2014.

     "Analiza indicatorilor clinici ai stării pacienților la aplicarea metodei geneticii de undă ca parte a tratamentului complex (folosind matricea genetică Garyaev).
     Rezultatele tratamentului sunt susținute de examene clinice, cu o evaluare de laborator a parametrilor pentru sânge, spută, urină, markeri oncologici, date cu ultrasunete (ecografie) în centrele clinice. Rezultatele observației au fost înregistrate de centrul nostru la momentul începerii tratamentului, după 15, 30, 60 și 90 de zile.
       D.F. – femeie de 54 de ani, Croația.
      Diagnostic: cancer de sân în stadiul 3. A fost efectuată o operație pentru îndepărtarea tumorii cu rezecție de 11 ganglioni limfatici, urmată de chimioterapie. După câteva luni, a avut loc o recidivă: compactarea la 4 cm mai jos de tumora eliminată. Tumora este dependentă de hormoni.
    Matricea a început s-o folosească imediat după 3 cursuri de chimioterapie, refuzând tratamentul medical suplimentar datorită agravării stării cardiace. Chimioterapia nu a mai fost efectuată din cauza bolilor cardiovasculare prezente.
        După utilizarea Matricei timp de 1 lună, stabilizarea apare printr-o scădere a tumorii.
      După 2 luni de utilizare a Matricei, s-a obținut o regresie parțială a tumorii în glanda mamară cu o micşorare de 50%.
     După 3 luni: testele clinice arată că s-a realizat regresia completă a tumorii în glanda mamară și au dispărut metastazele din ganglionii limfatici.
      A refuzat tratamentul chirurgical și chimioterapeutic. Acum pacienta se simte bine. De asemenea, cardiologul a renunțat să-i recomande medicamente legate de refacerea completă a inimii.
"

cancer / oncologie

REZULTATE OBȚINUTE ÎN URMA FOLOSIRII MATRICIILOR GARYAEV
CANCER / ONCOLOGIE

CANCER / ONCOLIGIE

Cancerul
cunoscut sub denumirea științifică de tumoare malignă sau neoplasm malign, este un grup de boli ce implică dezvoltarea anormală a celulelor cu potențial de a invada sau a se răspândi în alte părți ale corpului.[2][3] Nu toate tumorile sunt canceroase; tumorile benigne nu se răspândesc la alte organe. Posibile semne și simptome includ, printre altele: un nodul nou apărut, sângerări anormale, tuse prelungită, pierdere în greutate fără explicație și modificări ale scaunelor. În timp ce aceste simptome pot indica existența cancerului, acestea pot apărea și din cauza altor probleme. Există peste 100 de tipuri diferite de cancer care afectează corpul uman.

Fumatul este cauza a circa 22% din decesele cauzate de cancer. Alte 10% se datorează obezității, unei diete necorespunzătoare, lipsei de activitate fizică și consumului de alcool. Printre alți factori se numără anumite infecții, expunere la radiații ionizante și poluanților de mediu. În țările în curs de dezvoltare aproape 20% din cancere sunt cauzate de infecții ca hepatita B, hepatita C și papilomavirusului uman. Acești factori acționează, cel puțin parțial, prin modificarea genelor unei celule. În mod obișnuit, multe asemenea modificări genetice sunt necesare până la dezvoltarea sau apariția cancerului. Aproximativ 5–10% din cancere se datorează defectelor genetice moștenite ereditar, de la părinți. Cancerul poate fi detectat prin anumite semne și simptome sau prin teste de depistare a cancerului. Apoi, în mod obișnuit, se fac alte analize și investigații prin imagistică medicală și se confirmă prin biopsie.

Multe tipuri de cancer pot fi prevenite prin menținerea unei greutăți corporale sănătoase, fără fumat și fără consum excesiv de alcool, consumând legume, fructe și cereale integrale din abundență, cu vaccinurile contra anumitor boli infecțioase, fără a consuma prea multă carne roșie și evitând expunerea excesivă la soare. Depistarea timpurie prin teste de depistare este utilă în cazul cancerului cervical și colorectal. Beneficiile testelor de depistare în cazul cancerului mamar sunt controversate. Cancerul este adesea tratat printr-o combinație de radioterapie, operație, chimioterapie și terapie vizată. Managementul durerii și a simptomelor joacă un rol important în îngrijirea bolnavilor. Îngrijirea paliativă este în special importantă în cazul bolnavilor în stadiu avansat. Șansele de supraviețuire depind de tipul de cancer și gradul bolii la începutul tratamentului. La copiii sub 15 ani la momentul diagnozei rata de supraviețuire de cinci ani în țările în curs de dezvoltare este de 80%. În cazurile de cancer în Statele Unite, rata medie de supraviețuire de cinci ani este atinsă de 66% din bolnavi.

În 2012 s-au depistat circa 14,1 milioane de noi cazuri de cancer la nivel global. Acestea au rezultat în circa 8,2 milioane de morți adică 14.6% din totalul deceselor umane. Cele mai frecvente tipuri de cancer la bărbați sunt cancerul pulmonar, cancerul de prostată, cancerul colorectal și cancerul de stomac, iar la femei cele mai des întâlnite tipuri de cancer sunt cancerul mamar, cancerul colorectal, cancerul pulmonar și cancerul cervical. Cancerul de piele în afară de melanom nu este inclus în aceste statistici iar dacă ar fi inclus, ar reprezenta cel puțin 40% din numărul total al cazurilor. La copii leucemia limfoblastică acută și tumorile creierului sunt cele mai comune cu excepția Africii unde limfomul non-Hodgkin este cel mai răspândit. În 2012 circa 165.000 copii sub vârsta de 15 ani au fost diagnosticați cu cancer. Riscul apariției cancerului sporește semnificativ odată cu înaintarea în vârstă și tot mai multe cazuri de cancer apar în special în țările dezvoltate. Ratele cresc pe măsura creșterii longevității și schimbării stilului de viață în țările în curs de dezvoltare. Implicațiile financiare legate de cancer au fost estimate la $1,16 trilioane dolari americani pe an în 2010.

Cauze

Substanțe chimice
Incidența cancerului pulmonar este foarte corelată cu fumatul.
Expunerea la anumite substanțe a fost legată de anumite tipuri de cancer. Aceste substanțe se numesc agenți cancerigeni.

Fumul de tutun, de exemplu provoacă 90% din cancerul pulmonar. De asemenea, provoacă cancer în laringe, cap, gât, stomac, vezică, rinichi, esofag și pancreas. Fumatul conține peste cincizeci de agenți cancerigeni cunoscuți, inclusiv nitrozamine și hidrocarburi aromatice policiclice.

Tutunul este responsabil pentru aproximativ unul din cinci decese cauzate de cancer în întreaga lume și aproximativ unul din trei în lumea dezvoltată.

În Europa de Vest, 10% din cazurile de cancer la bărbați și 3% în cazurile de cancer la femei sunt atribuite expunerii la alcool, în special cancerele hepatice și ale tractului digestiv. Cancerul provenit din expunerea la substanțe legate de locul de muncă poate provoca între 2 și 20% dintre cazuri, cauzând cel puțin 200 000 de decese.

Cauzele virotice ale diverselor tipuri de cancer:

Hepatita B și C - ambele conduc la cancer hepatic;
Virusul Papilloma HPV - cancer cervical;
Celula Merkel poliomavirus - cancer de piele;
Citomegalovirus - duce la apariția tumorilor pe creier chiar la tinerețe;
Virusul Epstein-Barr - cancerul de sânge și al sistemului limfatic;
Virusul XMRV - cancerul de prostată.

Diagnostic
Metodele de diagnostic pentru diagnosticul tumorilor - fie ele canceroase sau nu - sunt în special imagistice (ecografia, tomografia, RMN, etc), dar pentru un diagnostic corect este necesară examinarea anatomo-patologică a țesutului afectat, examenul microscopic confirmând și precizând natura cancerului. Fragmentele de țesut pentru analiză se pot obține prin biopsie sau prin intervenție chirurgicală deschisă sau laparoscopică, în cazul tumorilor solide, prin puncție în cazul țesuturilor moi ce pot fi aspirate în seringă (de exemplu prin puncție medulară, în cazul leucemiilor) sau prin puncție-biopsie cu ace speciale tăietoare cum este cazul biopsiei hepatice efectuată pentru diagnosticul cancerului hepatic.

Prevenire și tratament
Multe tipuri de cancer pot fi prevenite prin menținerea unei greutăți corporale sănătoase, fără fumat și fără consum excesiv de alcool, consumând legume, fructe și cereale integrale din abundență, cu vaccinele contra anumitor boli infecțioase, fără a consuma prea multă carne roșie și evitând expunerea excesivă la soare. Depistarea timpurie prin teste de depistare este utilă în cazul cancerului cervical și colorectal. Beneficiile testelor de depistare în cazul cancerului mamar sunt controversate. Cancerul este adesea tratat printr-o combinație de radio terapie, operație, chemoterapie, și terapie vizată. Managementul durerii și a simptomelor joacă un rol important în îngrijirea bolnavilor. Îngrijirea paliativă este în special importantă în cazul bolnavilor în stadiu avansat. Șansele de supraviețuire depind de tipul de cancer și gradul bolii la începutul tratamentului. La copiii sub 15 ani la momentul diagnozei rata de supraviețuire de cinci ani în țările în curs de dezvoltare este de 80%. În cazurile de cancer din Statele Unite, rata medie de supraviețuire de cinci ani este atinsă de 66% din bolnavi.

Tratamentul profilactic
Profilaxia primară în cancer vizează cauza bolii, atunci când aceasta este cunoscută, și eliminarea factorilor de risc.

Unele cancere sunt provocate de virusuri oncogene, și ar putea fi prevenite prin vaccinare împotriva virusului respectiv. Este cazul carcinomului hepatocelular, apărut pe fondul infecției cronice cu virusul hepatitei B și al cancerului de col uterin, care s-a dovedit că apare numai în prezența infecției cronice cu tipurile oncogene de papilomavirus uman (HPV). Vaccinul împotriva hepatitei B a intrat în uz la începutul anilor 1980, fiind introdus în Programul Național de Imunizare din România în 1995. În ceea ce privește HPV, există vaccinuri împotriva a 2 din tipurile oncogene de papilomavirus (16 și 18), responsabile de majoritatea cancerelor de col uterin (aprox. 70%). S-a dovedit că vaccinarea înainte ca organismul să vină în contact cu aceste tipuri de virus (adică înainte de începutul vieții sexuale) împiedică infecția ulterioară și previne apariția leziunilor precanceroase produse de aceste tipuri virale la nivelul colului uterin. Pe termen lung, se estimează că vaccinarea sistematică a fetelor va duce la o scădere importantă a incidenței cancerului de col uterin, prin eliminarea cazurilor datorate acestor 2 tipuri virale cancerigene. Totuși, deoarece vaccinul nu conferă protecție față de toate tulpinile virale oncogene, este necesar ca și femeile vaccinate să efectueze screening-ul periodic pentru depistarea precoce a cancerului de col. În România, vaccinurile împotriva HPV sunt disponibile pentru vaccinare opțională din anul 2007, iar vaccinarea gratuită împotriva HPV, finanțată din Programul Național de Oncologie, a fost introdusă în campanii școlare în toamna anului 2008 și s-a efectuat la fetele de 9-10 ani, în clasa a IV-a, numai cu acordul scris al părinților sau tutorilor. Ulterior, grupa de vârstă vizată a fost cea de 12-14 ani (clasa a VI-a și a VII-a), cu posibilitatea de vaccinare gratuită și a femeilor în vârstă de până la 24 de ani, la indicația medicului ginecolog.

Multe forme de cancer sunt asociate cu factori de mediu și pot fi prevenite. Dintre factorii de risc pentru apariția cancerului, care ar putea fi evitați, fac parte radiațiile ionizante (prin exces de proceduri de radiodiagnostic sau radioterapie), fumatul, diverse substanțe chimice sau medicamente implicate în carcinogeneză.

Profilaxia secundară vizează depistarea bolii prin metode de screening în stadiile incipiente, precanceroase, care sunt curabile prin tratament specific. Metoda de screening depinde de tipul de cancer vizat. De exemplu screeningul pentru cancerul pulmonar se realizează prin efectuarea anuală a examenului radiologic pulmonar. Metoda de screening pentru cancerul de col uterin este examenul citologic Babeș-Papanicolau, care în mod ideal ar trebui efectuat la toate femeile active sexual de 2 ori pe an sau măcar anual. Pentru cancerul de sân, pe lângă autopalpare sau palparea sistematică a sânului cu ocazia oricărui consult medical, există screeningul prin mamografie.

Tratamentul curativ
Există 3 posibilități de tratament curativ al unui cancer: cură chirurgicală, chimioterapie și radioterapie. Fiecare din aceste metode poate fi aplicată singură sau, de regulă, în diverse combinații cu celelalte. Cura chirurgicală vizează îndepărtarea tumorii maligne și a țesuturilor invadate tumoral. Chimioterapia și radioterapia vizează distrugerea celulelor canceroase, atât din tumora primară, cât și de la nivelul metastazelor.

Tratamentul paliativ
Cancerele depistate în stadii avansate nu sunt curabile. În aceste situații se aplică tratamente paliative, cu scopul de a controla simptomele supărătoare și a ameliora calitatea vieții pacienților aflați în stadii avansate de boală. Cel mai cunoscut simptom al cancerului care beneficiază de tratament paliativ este durerea canceroasă. Un alt exemplu este icterul mecanic prin compresie tumorală din cadrul neoplasmului de cap de pancreas, care beneficiază de tratament paliativ chirurgical.

Evoluție și prognostic
Cancerele depistate și tratate în stadiile incipiente pot fi vindecate, iar cancerele depistate în stadii avansate sau netratate evoluează invariabil către deces. Potrivit OMS, cancerul este una dintre cauzele principale de deces în întreaga lume.[33]

Epidemiologie
În anul 2008, cancerul a cauzat 7,7 milioane de decese la nivel mondial, iar 1,5 milioane dintre acestea au fost provocate de infecții care ar fi putut fi prevenite sau tratate. Un raport al Agenției Internaționale pentru Studiul Cancerului (IARC) - agenție a Organizației Mondiale a Sănătățtii – arată că, în 2030, vor ajunge să moara de cancer circa 13,2 milioane de oameni în fiecare an – aproape de două ori mai mulți decât în 2008.

În SUA, cancerul ucide aproximativ 1.500 de oameni pe zi și este a doua cea mai răspândită boală, după afecțiunile de inimă. În România, ultimele statistici monitorizau 420.000 de bolnavi, iar anual sunt diagnosticate alte 95.000-96.000 de persoane, din care peste jumătate - în fază incurabilă.

Tipuri de cancer după localizare
Cancer de col uterin
Cancer de colecist
Cancer de colon
Cancer de piele
Cancer de prostată
Cancer gastric
Cancer hepatic
Cancer tiroidian
Cancer mamar
Cancer osos
Cancer pulmonar
Cancer renal
Cancer esofagian
Cancer labial
Cancerul testicular
Leucemie
Sarcom

Clasificare după histologie
Carcinom
Sarcom
Leucemie
Limfom
Mielom
Blastom
Papilom
Adenom

Stadializarea cancerului
Sistemul de stadializare TNM
Stadializarea Ann Arbor
Stadializarea Gleason
Stadializarea Dukes

Sursa informațieiWikipedia  https://ro.wikipedia.org/wiki/Cancer
Programe matriciiale Garyaev https://bioquant.ro/matrice-garyaev

Programul nr. 3 Programul anti-cancer
PROGRAMUL ESTE DESTINAT LUPTEI ÎMPOTRIVA BOLILOR ONCOLOGICE


Oncologia este o ramură a medicinei moderne care combină un set de mijloace și metode de combatere a apariției și dezvoltării formațiunilor maligne în corpul uman. O importanță semnificativă în acest proces o are carcinogeneza - apariția tumorii. Înțelegerea acesteia poate da un nou impuls dezvoltării și îmbunătățirii metodelor terapeutice și profilactice pentru combaterea acestui fenomen.

Posibilitățile medicinii informaționale se combină armonios cu metodele tradiționale. Rezultatele sale pozitive sunt confirmate de studiul influenței geneticii de undă asupra funcțiilor celulelor vii din organism, efectuat în cadrul Universității de Stat din Moscova N.A. Bauman.

În ultimul timp, utilizarea oportunităților oferite de genetica de undă (cuantică) în tratamentul bolilor oncologice, a primit cea mai largă distribuție. Programul de corecție prin genetica de undă propus, este o direcție nouă în știința modernă. El presupune nu numai tratamentul proceselor oncologice care au loc în organism, dar și utilizarea largă în scop profilactic pentru a preveni posibilitatea formării tumorii.

Multe cercetări medicale au confirmat că principalul factor care influențează apariția anumitor tipuri de cancer este predispoziția genetică. Utilizarea metodelor geneticii de undă (cuantică) permite reconfigurarea celulele organismului, reducând semnificativ probabilitatea bolii de a se dezvolta.

Programul se bazează pe utilizarea celei mai noi tehnologii cu laser, care permite generarea particulelor de fotoni care își schimbă polarizarea. Această proprietate este utilizată la sondarea țesuturilor corpului cu spectrul electromagnetic cu bandă largă, pentru a transmite informațiile genetice necesare la nivel molecular și celular de către celulele sale.

Diagnosticul și tratamentul tradițional al cancerului se limitează adesea la intervențiile chirurgicale și influențarea organismului uman cu diferite medicamente și substanțe chimice. În numărul predominant de cazuri, se efectuează numai măsuri terapeutice. Posibilitățile geneticii de undă le depășesc în mod semnificativ și incontestabil, deoarece permit reglarea subtilă și restabilirea funcționalității celulelor organismului, astfel completând metodele tradiționale de tratament a cancerului care există astăzi.

Semnificația profilactică a proceselor oncologice este greu de supraestimat. Pentru unii, poate fi singura modalitate de a scăpa de anomaliile genice și de a trăi o viață lungă și fericită. Diapazoanele sonore speciale și spectrele cuantice folosite, setează celulele țesuturilor spre o funcționare normală, ceea ce nu implică eșecuri și abateri în dezvoltarea lor.

Principalele secrete ale dezvoltării tumorilor, apariția unor patologii și defecte congenitale sunt ascunse în caracteristicile genetice ale organismului, astfel încât, în viitorul apropiat, tratamentul eficient al cancerului fără a utiliza capacitățile geneticii cuantice va deveni imposibil.

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.