Matricile Informaționale Cuantice Lichide - MICL

La Institutul de Genetică Lingvistică a Undelor de ceva timp se folosește o tehnologie unică MICL. Aceasta este o dezvoltare inovatoare cu proprietăți complet unice.

Într-un mediu special de cultură lichidă au fost întroduse informații matriciale obținute din substanțe biologic active de origine naturală.

Aceste substanțe active deja au un potențial puternic de vindecare, iar după prelucrare, eficiența lor crește de mai multe ori.
Nicăieri în lume nu există așa ceva.

MICL dezvoltare inovatoare cu proprietăți unice 

       Utilizarea MICL dă rezultate bune în cazuril degerărilor de gradul 3-4, am obținut rgenerarea completă a țesuturilor cu utilizarea zilnică a preparatului timp de o lună și jumătate.
      În cazul ulcerului diabetic al piciorului s-a înregistrat o recuperare completă după aplicarea lichidului timp de 3-5 săptămâni.
    După tratamentul piciorului cu gangrena, descompunerea țesuturilor se oprește după 2 săptămâni și contribuie la refacerea dermului.
    Gangrena diabetică a piciorului este foarte greu de tratat cu medicamente. Noi am învățat să rezistăm acestei boli cu ajutorul MICL.
 Medicina modernă doar monitorizează progresul bolii și cu ajutorul medicamentelor încearcă să scadă glicemia. MICL într-adevăr este o metodă de tratament eficientă.
   Chiar și gangrena încetează să mai fie o sentință. Aplicarea matricei lichide are loc prin metoda compresei.

     Mai întâi, rana este dezinfectată cu un antiseptic, apoi se aplică șervețele tratate cu MICL.
   Ca antiseptic poate servi orice soluție dezinfectantă: furacilină, clorhexidină bigluconat, miramistină, soluție slabă de mangan.
    După 4 ore, compresa este îndepărtată, rana este tratată cu unguent MICL și închisă cu un șervețel curat. Repetați la fiecare 4 ore.
     În acest fel, pot fi tratate răni cu o severitate diferită, nu doar gangrena. Imediat ce rana devine uscată și complet granulată, trebuie tratată de 2-3 ori pe zi până la recuperarea completă. Trebuie să știți că tratamentul are loc cu utilizarea combinată de antibiotice, antiseptice și unguent Levomikol.
     MICL este congelat, de aceea trebuie dezghețat înainte de utilizare. După păstrați la frigider nu mai mult de 3-4 zile, deoarece preparatul nu are conservanți.

MICL este utilizat numai pentru uz extern:

- în cosmetologie;

- din necroza pielii;

- consecințele înghețării profunde;

- gangrena piciorului;

- arsuri, erupții scutec etc.;

- ulcere trofice.

Nu s-au găsit efecte secundare, nici contraindicații.

Tehnologie:

Articole

Rezultate

Indicații pentru utilizare

Matrice individuale

Matrice universale

Modulatorul matriciilor lui
Gariaev cu bobinele Mishin

Matricile Informaționale
Cuantice Lichide

Creme Cuantico-Informaționale

Capsula undelor informaționale

Aici ve-ți găsi rezultate reale de vindecare a piciorului diabetic  

    MICL este utilizat pentru necroza pielii cu severitate variabilă, stimulează vindecarea rapidă a rănilor deschise, este eficient în tratamentul diferitelor boli ginecologice, ulcere trofice, în cosmetologie ca peeling de suprafață, exfoliază celulele moarte ale pielii și întinerește celulele pielii faciale slăbite și o menține în stare bună.
      MICL permite pacientului să se regenereze, să se refacă și să întinerească celulele întregului corp prin efectul asupra pielii.

Mod de utilizare

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

Наверх