Principiile geneticii
lingvistice a undelor


AUTORI: Peotr P. Garyaev, Mark J. Friedman & Ekaterina A. Leonova-Garyaeva

Pentru a crea un organism, sunt necesare două programe genetice. Primul este geometric, adică o schema, modul de proiectare a corpului. Al doilea program are forma unui text semnificativ care conține instrucțiuni și explicații despre cum se utilizează primul program, cum se înțelege și se construiește organismul. Aceste programe există sub formă de „casete video ADN”, care sunt utilizate de către aparat genetic, care acționează ca un bio-computer. Când bio-computerul citește aceste casete video, apar imagini sonore și ușoare care constituie programul de film al dezvoltării organism.
Când se creează un organism crescut, filmul se încheie. Apoi începe al doilea film, care conține instrucțiunile de întreținere a organismului pentru timp indefinit de lung. Din păcate, videoclipurile conțin informații despre un perfect organism sănătos, se corupe cu timpul, se acumulează erori (mutații ADN). Instructiunile acumulează erori și organismul îmbolnăvește, îmbătrânește și moare. Este foarte probabil ca aceste ADN-uri casetele video pot fi reînnoite și corectate. Cu această nouă înțelegere a modului nostru genetic aparatul funcționează, tehnologii complet noi pentru vindecarea unei persoane și extinderea vieții unei persoane devin fezabile. Și aceasta este esența geneticii valurilor și a aplicațiilor sale practice care vor veni.

1. Genetica și problemele sale „Dogma centrală” a geneticii

Aparatul genetic al fiecărui organism de pe Pământ, inclusiv al oamenilor, este format din cromozomi, unde sunt stocate toate informațiile genetice ale unui organism, cum ar fi ADN-ul sau ARN-ul. Paradigma sau „Dogma centrală” a geneticii și biologiei moleculare afirmă că:

1) Aparatul genetic funcționează ca o structură pur materială.
2) Toate funcțiile de control genetic ale unui organism sunt localizate în aproximativ 2% din
ADN, așa-numitul ADN de codificare al unui organism. Restul de 98% din geneticapparatus nu codează nimic și sunt gunoi sau ADN de gunoi, care reprezintă în principal un cimitirul ADN-ului virusului. Proteina de codare ADN-ul de 2% și ARN.

Rețineți însă că genele unui om sau genele unui musca sau genele unei plante calde sau genele unei plante sunt aproape nedistinguibile.

Biologii și geneticienii folosesc limbajul analogiilor și metaforelor pentru a explica cum aparatul genetic funcționează. Aparatul genetic format din 46 de cromozomi este privit ca biblioteca formată din 46 de volume sau cărți. Fiecare carte (un cromozom) conține un text (instrucțiuni despre cum se construiește un organism) care constă din propoziții (ADN) constând din cuvinte (gene). Și fiecare cuvânt (o genă) este format din 4 litere (anumite „litere chimice”), adică „Alfabetul genetic” este format din doar 4 „litere”. Realizările materiale ale moleculelor de ADN sunt faimoase helixuri duble, constând din segmente care sunt gene. În esență, aparatul genetic operează după cum urmează. Textele, scrise în „limbajul ADN”, sunt traduse pentru prima dată de către organism în „limbajul ARN” și apoi în „limbajul proteinelor. Iar proteinele sunt chestii din care suntem făcuți în mare parte (fără a număra apa) Proteinele îndeplinesc două funcții principaleîn organism: metabolizează substanțele pe care le consumăm și participă la morfogeneză, adică dezvoltarea organizării spațio-temporale a unui organism. Aici textele conțin ADN-ul de 2%, care sunt numai materie și materie, ca o carte fizică. Si analogia cu o carte se încheie aici.


Ceea ce genetica nu poate explica în prezent
Subliniem aici câteva lucruri importante bine stabilite în cadrul geneticii care „dogmă centrală” de genetică nu poate explica. După cum știe toată lumea, diferențe biologice uriașe între diferite speciile sunt transmise de la părinți la copii. Cu alte cuvinte, există genetice uriașe diferențele dintre diferite organisme. În același timp, genele și proteinele sunt practic la fel pentru specii diferite. Prin urmare, se poate gândi la proteine ca la un set de „cărămizi” care pot fi folosite construiți și întrețineți tot felul de „case”, adică organisme: plante, animale, oameni.

O problemă nerezolvată: cum să explici diferențe uriașe în morfogeneză, adică în dezvoltarea de un organism dintr-un embrion, între diferite specii?

Genomul (suma totală a întregului material genetic) al unui organism nu poate consta în 98% din gunoi. Aceasta este o prostie din perspectiva evoluției, care aruncă orice inutil.
Geneticienii și embriologii au descoperit existența unor proteine speciale care determinați forma și dimensiunea anumitor părți ale unui embrion, adică o mână, o ureche etc. Totuși, această descriere conține o problemă cheie nerezolvată, și anume, unele dintre aceste proteine sunt sintetizate într-un singur loc al unui organism, în timp ce acțiunea lor sub formă de comandă este exprimat imediat într-un alt loc al embrionului separat de primul cu sute de celule. Nu există nicio explicație pentru această transmitere imediată îndepărtată a comenzii.

2. Datele experimentale cu întrebări „Dogma centrală” a geneticii și paradigma științelor vieții

Unele date experimentale critice s-au acumulat rapid în ultimele decenii. Acest datele indică fără echivoc lipsuri și incoerențe semnificative în „dogma centrală” din genetica. Mai mult, aceste date ne provoacă să găsim curaj în noi înșine să ne regândim și să revizuim premise întregi ale înțelegerii noastre despre natura vieții. Rezumăm aici punctele culminante ale aceste date.

Efectul fantomă ADN
O cuvă de cuarț cu o probă de ADN este mutat dintr-o locație în alta. Și o urmă, a fantomă, este lăsat în aer în locația inițială a eșantionului. Acest fenomen a fost înregistrat folosind metoda spectroscopiei cu laser de P. Gariaev în 1984 în Rusia și de grupul R. Pecora, în 1990, în SUA, Gariaev a investigat, de asemenea, stabilitatea fantomelor și a găsit următoarele. După ce a aruncat fantoma de azot gazos, acesta revine în 5-8 minute. Și fantoma dispare complet după 1 lună. Remarcăm că undele sonore radiate de moleculele de ADN au fost înregistrate în aceste experimente.

Efectul ADN-fantomă. Apariția unui „fantomă ADN” atunci când se utilizează o corelație
spectroscopie laser (metoda spectrometrului "Malvern").
1 Sf figura, partea de sus: citirile spectrometrului de fundal înainte de introducerea unei ape soluție de probă de ADN.
2 nd cifră din partea de sus: probă de ADN sub formă de soluție de apă (3 ml, 1mg / ml în a cuva cuarțului) este introdusă în spectrometru. Spectrul dinamic al fluctuațiile moleculelor de ADN sunt înregistrate.
3 rd figura din partea de sus: cuva cu proba de ADN este eliminată din spectrometru. Și ne-am aștepta în mod firesc să vedem spectrometrul de fundal lecturi, ca la 1 Sf
figura. Cu toate acestea, în schimb, spectrometrul înregistrează prezența anumite structuri fine, un „fantomă ADN”, în aceeași locație cu cuva proba inițială de ADN a fost inițial.
4 lea cifră din vârf: citirile spectrometrului în 10 minute după îndepărtarea cuva cu proba de ADN. După ce partea cuvei a spectrometrului a fost curățată azot gazos, spectrometrul a început să dea lecturi de fundal, ca în 1- figura de mai sus, dar în 5-8 minute s-a înregistrat din nou un „fantomă”. Această procedură a fost repetat de mai multe ori și de fiecare dată se va întoarce un „fantomă ADN”.
Aproximativ într-o lună „fantomele” au dispărut treptat sau au încetat să mai fie înregistrată, deplasându-se dincolo de limitele de sensibilitate ale spectrometrului.

În 2005, un grup de P. Garyaev din Rusia a efectuat următorul experiment. Probele de ADN au fost expuse câmpurilor electromagnetice în anumite intervale de frecvență. Ca urmare, diverse luminoase structuri de val au fost create în aerul din apropiere. Au fost înregistrate pe film. Acestea sunt uimitoare structurile fantomă s-au descoperit că se deplasează de-a lungul unor traiectorii complicate. Mai mult, ei a mimat forma probei de ADN și a unor obiecte care îl înconjoară.

Efectul replicării multiple a probei de ADN și a unor obiecte care îl înconjoară 
Se introduce un eșantion de ADN provenit din splina unei vaci sub forma unui preparat uscat în aer o celulă din folie de aluminiu. Sursele câmpurilor EM (electromagnetice) de excitație în intervalul de la ultraviolete la infraroșu se plasează deasupra preparatului. Pe stânga: controlul, sursele câmpurilor EM sunt oprite. În dreapta:
experiment, sursele câmpurilor EM sunt activate. Câteva valuri luminoase tiparele sunt vizibile. Sunt replici ale ADN-ului, ale surselor de lumină și ale echipament folosit pentru excitarea ADN-ului. Toate replicile se mută inițial la dreapta.
Cu toate acestea, odată ce preparatul ADN este atins mecanic, replicile încep să se miște spre stânga și apoi dispar în 5-8 secunde.

Efectul de frunze fantomă
În 1975 V. Adamenko în Rusia a efectuat următorul experiment. După o parte a unei frunze vii a fost tăiat, iar partea rămasă a fost plasată într-un câmp electromagnetic de înaltă frecvență, vizual a apărut imaginea întregului concediu. Cu alte cuvinte, a apărut o imagine fantomă a părții tăiate care a trăit 10-15 secunde și ar putea fi înregistrat pe film. Experimentul a fost reprodus de grupul Garyaev și multe alte laboratoare din lume.

Efectul „oglindă” citopatic (patologic celular)
În perioada 1980 - 1990, un grup de V. Kaznacheev în Rusia a efectuat o serie de experimente pentru a investiga următoarele fenomene. Au fost introduse două culturi celulare identice recipiente de sticlă închise ermetic, separate între ele printr-o barieră de cuarț. O patologie a fost introdus într-una din acele culturi. În 2-3 zile a doua cultură de celule a afișat aceeași patologie.

Interacțiune distantă între embrioni
În 2000, V. Burlakov în Rusia a descoperit următoarele fenomene. Doi embrioni de anumiți peștii aflați în diferite etape embrionare ale dezvoltării lor au fost puși în etanșare ermetică recipiente de sticlă separate între ele printr-o barieră de cuarț. După câteva săptămâni embrionii a început să afișeze malformații. Și ceea ce este și mai interesant, tipurile de malformații erau dependente de diferențele dintre etapele embrionare ale dezvoltării dintre cele două embrioni. În special, pentru aceeași etapă embrionară a unui embrion, diferite etape embrionare din celălalt a indus malformații diferite pentru prima. Conform celor stabilite teoria embriogenezei și biologia, în general, orice interacțiune îndepărtată între embrioni este imposibil.

Transmiterea și programarea holografică a informațiilor morfogene
În 2000, V. Budakovski în Rusia a efectuat următorul experiment. El a înregistrat un fragment a unui țesut dintr-o plantă de zmeură pe o hologramă folosind un laser roșu și apoi a transmis holograma la o tumoare plantă de zmeură (calus). Și după câteva luni, calusul s-a dezvoltat într-un plantă de zmeură. Știința plantelor nu poate explica aceste rezultate.

Genetica Lingvistică a Undelor vindecă diabetul la șobolani
Acestea sunt experimente mai avansate decât cele descrise anterior și se bazează pe principiile și tehnologia geneticii Wave (vezi secțiunea despre genetica Wave de mai jos). Trei serii experimente cu protocol identic au fost efectuate de grupurile
P. Garyaev în 2000 în Moscova Rusia, în 2001 la Toronto, Canada, iar în 2005 la Nizhni Novgorod, Rusia.

Scopul din experimente a fost testarea noilor tehnologii pentru regenerarea pancreasului deteriorat.
Pancreasul este o glandă endocrină care are mai multe funcții importante, principala fiind producția insulina, un hormon responsabil de metabolismul zahărului.

Un grup de control de șobolani a fost injectat cu o doză letală de otravă numită alloxan care distruge pancreasul, hormonul responsabil de producerea insulinei într-un organism. Drept urmare, toți șobolanii în grupul de control s-a dezvoltat diabet de tip 1 (nivel ridicat de concentrație a glicemiei) și a decedat în 4-6 zile. Apoi, aceeași doză letală de aloxan a fost injectată unui alt grup de șobolani. Și când șobolanii din acest al doilea grup au ajuns la starea critică, au fost expuși la o vindecare informații val. În urma acestei expuneri, șobolanii bolnavi s-au vindecat: nivelul glicemiei lor s-au normalizat și pancreasul lor s-a regenerat. Această informație despre undele vindecătoare a fost produsă de un bio-computer cu laser când fasciculul laser a scanat matricea vindecătoare. Și această matrice de vindecare a fost creat atunci când bio-computerul citea informații din pancreas și splină care erau îndepărtat chirurgical de la șobolanii nou-născuți sănătoși din aceeași specie ca cei folosiți în aloxan experimente.

Se pot explica rezultatele experimentului folosind următoarea analogie. Glanda pancreasului conține filme ADN cu informații despre starea sănătoasă a pancreasului în genetica sa aparat. Și această informație video morfogenă a programat celulele stem ale șobolanilor bolnavi regenerează-i glanda pancreasului. Statistici combinate pentru toate cele 3 serii de experimente sunt următoarele.

În total, aproximativ 90% din șobolani au restabilit glanda pancreasului și sănătatea lor recuperate.
În unele dintre experimente, bio-computerul a fost modificat pentru a permite transmiterea cu succes a informațiile de vindecare la șobolani bolnavi la distanța de până la 20 de kilometri. Rețineți, că nu sunt cunoscute câmpuri fizice cu capacitatea de a transmite astfel de semnale extrem de săptămânale rezultate incredibil de puternice.
Concentrația glucozei din sânge în timp, ca funcție a injecției de Alloxan și a Tratament bio-computer laser consecutiv prin informațiile de undă.

Ziua experimentului
Efectul vindecător al tratamentului șobolanilor bolnavi prin informațiile de undă produse de un laser biocomputer. În acest experiment, distanța de matricea de vindecare, scanată de laser fascicul, la șobolanii bolnavi era de 1 cm.

3. O nouă paradigmă pentru științele vieții

Datele experimentale prezentate mai sus reprezintă dovezi critice care ne obligă să încheiem că unele elemente cheie lipsesc în înțelegerea noastră actuală despre viață. Cu alte cuvinte, paradigma noastră științifică occidentală este incompletă. Și acum articulăm o paradigmă extinsă care oferă un cadru conceptual natural și simplu pentru a ține cont de aceste experimente. Desigur, mulți cercetători au contribuit în acest domeniu și nu revendicăm originalitatea. Noi sperăm asta accentul nostru pe conexiunile la datele experimentale va stimula cercetarea în acest nou și zona interesantă.

Ne ghidăm de un principiu celebru în filozofia științei cunoscut sub numele de Principiul de ras.
Acest principiu spune că ar trebui să facem întotdeauna cea mai simplă posibilă sau „minimă” teoretică ipoteze pentru a da în considerare încorporarea de noi cunoștințe într-o teorie existentă. Noi remarcă faptul că teoria genomului Wave, dezvoltată de grupul P. Garyaev, este una dintre cele primele exemple de teorie științifică care apar în această nouă paradigmă. Și va fi conturat de mai jos.

Postulatele noi paradigme
1) Toate organismele vii constau din două substanțe: substanța materială și energia substanță informațională (EI) (sau subtilă) .
2) Proprietatea cheie care distinge substanța EI și EI corespunzătoare câmp, din toate substanțele și câmpurile cunoscute în fizica modernă este faptul că substanța EI este omniprezent, adică este prezent simultan la fiecare punct din spațiul celor trei lumea materială dimensională. Aceasta înseamnă, în special, că distanța dintre EI substanțele din oricare două obiecte materiale din lumea noastră tridimensională sunt întotdeauna zero, nu oricât de departe sunt localizate fizic unul de celălalt.
3) În acord cu postulatul 1), presupunem că fiecare organism viu există la două niveluri:
nivelul de material și nivelul EI.
4) Cele două niveluri ale unui organism sunt strâns legate între ele și afectează starea reciprocă, precum și reflectarea stării reciproce. Mai mult, nivelul EI este cel care conduce.
5) Definim viața ca un schimb dinamic de energie și informații între un fizic organismul și omologul său EI (sau subtil) .

Aplicarea noii paradigme pentru explicarea datelor experimentale anomale
Arătăm aici că paradigma noastră extinsă poate explica cu ușurință experimentele expuse
Sectiunea 2.
Efectul fantomă ADN. Acest experiment poate fi interpretat după cum urmează. În procesul de luare a măsurători de spectroscopie laser, o rază laser a fost trimisă la proba ADN. In acel timp unele informații și energie au fost transmise de la eșantionul de ADN la omologul său din EI nivel. După eliminarea eșantionului (material) de ADN, procesul de transmitere a informațiilor iar energia a fost inversată. Mai exact, eșantionul de ADN la nivelul EI era încă același locul și a început să trimită informații și energie înapoi în aceeași locație fizică din care s-a eliminat proba de ADN material. Și ca urmare, a fost un fantomă ADN detectat în aceeași locație fizică.

Interacțiune distantă între embrioni. Acest experiment poate fi interpretat ca un schimb de informații și energie de-a lungul lanțului următor (primul embrion la nivelul materialului) -> ( primul embrion la nivelul EI) -> (al doilea embrion la nivelul EI) -> (al doilea embrion la nivelul EI) nivelul materialului). Evident, direcțiile din lanț pot fi inversate.

Genetica Lingvistică a undelor vindecă diabetul la șobolani. Acest experiment poate fi interpretat în mod similar cu cel precedent unu. O diferență ar fi următoarea. Pentru a explica transmiterea informațiilor despre vindecare la șobolani bolnavi la distanța de 20 de kilometri fără cheltuieli de energie, trebuie să luăm avantajul Postulatului 2), care în acest caz spune că distanța dintre EI pancreatic înregistrarea ADN-ului în computerul de undă și ADN-ul pancreatic EI al șobolanilor bolnavi este zero și prin urmare, nu avem nevoie de energie pentru a transmite informațiile.

4. Genetica undelor

Scurtă perspectivă istorică
Conceptul de câmp biologic a fost dezvoltat de mai mulți cercetători. Datorită foarte spațiu limitat, menționăm doar două nume. A. Gurvitch în Rusia în jurul anului 1920 a arătat către a necesitatea introducerii conceptului de câmp biologic al unui cromozom, ca complementar la gene, pentru a ține cont de organizarea specială a unui organism. Potrivit lui R. Sheldrake, Marea Britanie, creația poate fi privită ca un organism viu. Acest concept antic contestă noțiunea universul ca mecanism cu Dumnezeu ca mare mecanic. Teoria sa despre „cauzalitatea formativă” implică un Univers ne-mecanic, guvernat de legi care în sine sunt supuse schimbării.
Ipoteza rezonanței morfice și a câmpurilor morfice pe care le-a dezvoltat este ca o alternativă la gândirea mecanicistă în biologie. Conceptele de genetică Wave ale lui Gariaev și ale sale grupul a fost alimentat de tradiția existentă care a facilitat descoperirea lor în ambele direcții experimentale și teoretice.

Principiile de bază ale Geneticii Lingvistice a Undelor

1) 98% ADN-ul de gunoi nu este de fapt „ADN-ul de gunoi”, ci este un super- cod și acest cod (sau coduri) sunt de un nivel mai ridicat decât cele care codifică ARN și proteine. Acest „nivel superior” este „Nivel de undă”.
2) Genomul este un sistem cvasi inteligent.
3) Funcția nivelului de undă al codificării genetice este de a programa spațial-temporal organizarea unui organism.
În mod tradițional, genetica vorbește doar despre vorbirea și textele ADN, ARN și proteine. Standardul structurile lingvistice ale genomului sunt realizate la nivel material sub formă de secvențe de „Scrisori chimice” dintr-un lanț ADN format din ADN-ul codificator de 2%.
În genetica a undelor textele sunt realizate la nivel material sub forma unor dinamici sofisticate holograme (holograme de genă) în cristale lichide ale continuumului cromozomilor.

Computerul cu undă ADN
Informațiile pe termen scurt cu privire la hologramele genice sunt rezultatul înregistrării interferențelor pe structuri intercelulare de apă de lumină spațială și imagini sonore ale stării actuale a celulelor. Și aceste imagini sunt citite de radiațiile luminoase și sonore ale cromozomilor, transmise către celulele vecine informându-le despre starea celulei care trimite informațiile.

O astfel de operație este realizată de fiecare celulă din organism, și acolo un miliard de persoane. Prin urmare toate celulele din organism formează un spațiu informațional combinat unificat, care funcționează ca un Computer cu undă ADN Acest bio-computer prelucrează, în timp real, informații despre procese metabolice în celule.

Un alt tip de informații bio-holografice sunt de natură morfogenetică și, prin urmare, sunt fixate pentru un anumit organism. Se schimbă în timp foarte lent în evoluția proceselor sistemelor bio și este moștenit. Computerul cu undă ADN este un sistem cvasi inteligent, care funcționează cu ajutorul său limbi proprii, similare cu cele umane, pe care abia începem să le înțelegem.
Structurile lingvistice ale genomului la acest nivel sunt vorbirea adevărată și textele adevărate. Prin aceasta ne referim că deciziile cvasi inteligente sunt luate cu privire la reglementarea structurii și funcțiilor unui organismul și părțile sale.

Genomul: un sistem cvasi inteligent
Genetica clasică a descoperit experimental că textele ARN genetice conțin ambiguitate cuvinte (omonime) care pot avea mai multe semnificații și alegerea sensului este determinat de context. Semnificația acestei descoperiri care a fost ratată de genetică este după cum urmează. Aceste cuvinte (omonime) codifică molecule semnificativ critic: proteine. Dacă o astfel de cuvântul-cod are două semnificații, iar una dintre ele este greșită pentru crearea unei anumite cerințe proteine, acest lucru va duce la un accident biochimic și moartea organismului. Deci, de exemplu, cuvântul „inel” poate codifica două semnificații diferite: „ un cerc” și „ un loc de competiție” al boxerilor. Pentru a da semnificația precisă și unică unui omonim, aparatul genetic trebuie mai întâi „Înțelegeți” sensul textului ARN și abia apoi luați o decizie, ce este precis adică a da unui cuvânt-omonim. Acest exemplu ilustrează clar că aparatul genetic are inteligență quazi și este capabil să gândească quazi la nivel molecular și la nivel genomului-biocomputer.

Genetica undelor explică unele fenomene derutante din viața reală Telegonia.
Acesta este un fenomen cunoscut atât la animale, cât și la oameni, care nu poate să fie explicate din perspectivele geneticii clasice. Ea constă în aceea când o femeie o are mai întâi actul sexual și apoi ani mai târziu naște un copil de la un alt bărbat, copilul ei poate avea caracteristici genetice ale primului ei partener sexual. De exemplu, o femeie albă care a avut inițial relații sexuale cu un bărbat de culoare, poate mai târziu în viața ei să nască un copil de rasă mixtă de la un bărbat alb. Genetica Wave consideră acest lucru ca un exemplu de viață reală a ADN-ului efect fantomă și îl consideră ca o confirmare izbitoare a principiilor geneticii Wave (de undă). În acest caz primul bărbat își lasă semnătura pin undă, adică își „imprimă” fantoma ADN-ului în aparatul genetic al femelei. Se pare că acestă fantomă este mai puternic decât ADN-ul fantome ale altor bărbați.
Intrerupere de sarcina. O explicație similară este aparent valabilă în cazul în care o femeie după un avort experimentează ceva de genul contracțiilor la naștere la a noua lună de sarcină. Astfel de suferințe, precum și unele alte fenomene negative de sănătate, pot urma femeii ani de zile. O posibilă explicație ar fi că acel embrion ucis își lasă fantoma în pântecele mamei.


Perspective
Avem acum o situație paradoxală în genetică, biologie moleculară și medicină, în general, adică este grav și promițător în același timp. Cu mult timp în urmă, știința a decis să investigheze codurile genetice ale ființelor umane. Știința a finalizat recent efortul lung de 10 ani, numit Genom, de cartografiere a secvențelor ADN ale oamenilor. Toate literele și secvențele din Codurile ADN ale oamenilor sunt cunoscute până acum.

Datorită acestor rezultate, forțele ingineriei trans-genetice au acumulat un impuls.
Deja, oamenii de știință au introdus secvențe de gene artificiale în seturi de plante, animale și bacterii, care sunt utilizate ca purtători ai acestor gene introduse artificial. Astfel de experimente s-a crezut că deține un potențial mare în aplicațiile de sănătate umană, promițând posibile remedii pentru multe boli și dizabilități și în crearea de produse alimentare rezistente la boli, promițând a abundență mai mare de alimente.

Paradoxal, cu atât avem mai mult succes în astfel de genetică și tehnologii de biologie moleculară, cu cât parcă suntem mai departe de la înțelegerea fundamentului propriu-zis principiile, funcționarea interioară, a codurilor genetice. Până acum, succesele în această direcție au avut s-a preocupat în principal de funcțiile secvențelor de gene specifice care acționează pentru a fabrica diverse proteine, care sunt materiale de construcție pentru celule. Aceste secvențe genice particulare cuprind numai 2% din memoria genetică găsită în cromozomi. Celălalt 98%, cea mai mare parte a cromozomii, nu este înțeles de genetică și, din anumite motive, a fost etichetat ca fiind „junk” ADN-ul. Multe ipoteze au fost aduse la încercarea de a da socoteală motivele existența acestui ADN „junk”; variind de la considerarea că această majoritate de 98% din ADN ar putea acționa ca „asistenți” pentru secvențele ADN primare; pentru a explica că acest 98% majoritatea ADN-ului apare ca un „cimitir al virușilor”, o noțiune destul de dificilă.

A ignora sau a subestima atât de critic rolul de 98% din genomul uman este un eroare apreciabilă. Mai mult, dacă vedem corect rolul adevărat al informațiilor genetice reprezentat de cunoscutul 2% din ADN, este încă o întrebare deschisă, mai ales în situație unde restul de 98% din ADN este în prezent „terra incognita”, un teren necunoscut.
În prezent, înțelegerea noastră despre ADN este foarte limitată. Cu înțelegerea noastră actuală, nu putem vindecarea cancerului, nu putem rezista la SIDA, nu am învins tuberculoza și nici nu putem în prezent prelungi semnificativ viața oamenilor.

Promisiuni inițiale de viitor luminos, bazate pe creații din cercetările trans-genetice, s-au dovedit de fapt doar produse alimentare trans-genetice periculoase, periculos pentru biosfera de care depind chiar viața noastră. Clonarea animalelor a produs numai creaturi urâte și inutile, sau animale care îmbătrânesc și mor anormal de rapid, ca în bine cunoscut caz al oilor clonate, Dolly. Și este destul de firesc ca aceste rezultate să provoace alarma în cadrul comunității științifice.

Un grup mare de oameni de știință suedezi a produs recent următorul exemplu: http://www.psrast.org/defknthe.htm. Cum să evadăm din această condiție a abundenței de experimente defectuoase și periculoase, unde sunt cauzate multe rezultate inconsistente și periculoase prin lipsa unei înțelegeri adecvate a 98% din secvențele ADN și o deficiență dramatică în înțelegerea adevăratelor principii fundamentale ale operațiilor ADN-ului, cromozomilor și genomul uman? Același grup de oameni de știință suedezi a subliniat că unul dintre principii direcții pentru îmbunătățirea înțelegerii noastre despre ADN este reprezentată de evoluții cum ar fi http://www.scribd.com/doc/37302424/The-DNA-wave-Biocomputer

Esența ideilor noastre, care au găsit deja unele aplicații practice, este următoarea.
Procedăm din raționamente strategice foarte simple. Pentru succes în încercările noastre de a trata diverse probleme medicale și pentru a încetini brusc procesele de îmbătrânire umană, este clar necesar pentru a înțelege limbile prin care celulele comunică între ele. Am reușit realizează acest lucru, într-o oarecare măsură. Se pare că limbile pe care le-am căutat sunt, de fapt, ascuns în ADN-ul de 98%, „junk”, conținut în propriul aparat genetic:http://www.wavegenetic.ru/Petr_Gariaev.pdf 
 

Principiul de bază al acestor limbi este similar cu cel al imaginilor holografice http://www.wavegenetics.jino-net.ru/zip/New_tec-7-2007.zip bazat pe principiile laserului radiațiile structurilor genetice, http://www.wavegenetics.jino-net.ru/zip/Teleport.zip care funcționează împreună ca un sistem cvasi-inteligent. Este deosebit de important să realizăm asta dispozitivele noastre genetice efectuează de fapt procese reale care completează modelul triplet al cod genetic.

În ce stadiu de dezvoltare se află această nouă cunoaștere și ce ne poate aduce? Noi fac primii pași în investigarea mecanismelor proceselor fizice relevante și elaborarea descrierilor matematice ale proceselor informaționale, care apar la nivel genetic structuri. Am produs câteva echipamente de laborator care ne permit să modelăm cu exactitate funcțiile informaționale ale celulei vii și ADN-ul acesteia. Astfel de dispozitive reprezintă prima cantitate bio-calculatoare.

Aceste dispozitive ne-au permis să efectuăm transferuri îndepărtate de mai mulți kilometri informații genetice / metabolice; introducerea acestor informații într-un acceptor de biosistem; și ne-a permis să îndeplinim funcții strategice de management al bio-sistemelor, biochimice sisteme și condiții fiziologice actuale: http://www.wavegenetics.jino-net.ru/zip/New_tec-7-2007.zip

În special, am descoperit că este posibilă restaurarea glandelor endocrine la animale și aceeași abordare pare să promită să încetinească considerabil procesul de îmbătrânire la om.

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.