"Dragă Petr Petrovici!
      Au trecut 10 săptămâni din acea zi (15 septembrie 2013) când am început să ascult regulat matricea făcută de dvs. după fotografia copilului meu (6 luni). Acum este momentul să fac primele totaluri.
      După cum știți, principala mea problemă sunt ochii (distrofia maculară a fost diagnosticată la ochiul drept în 2007, iar din 2011 pata întunecată a început să crească treptat și în centrul câmpului vizual al ochiului stâng).
       În septembrie 2013 nu puteam citi și scrie cu ochiul stâng fără o lupă. Iar ochiul drept aproape că nu funcționa deloc: el distingea doar obiecte mari cu viziune periferică. Oftalmologii (în Rusia și Cipru) au spus că procesul de pierdere a vederii este ireversibil: poate fi încetinit doar puțin, dar această boală nu se supune tratamentului
.
      În primele 4 săptămâni de la ascultarea matricei, nu am observat nicio modificare în organism. Dar începând cu a cincea săptămână, au apărut semne de vedere îmbunătățită în ambii ochi deodată. Procesul s-a derulat deosebit de repede după a opta săptămână:
      1) Au început să se alinieze orice linii verticale și orizontale vizibile. Erau asemănătoare undelor și chiar intermitente (în general, se observa fragmentarea și deformarea imaginilor percepute vizual, era imposibil de identificat literele în text), iar acum văd linii aproape netede.
      2) Dimensiunea și densitatea petelor întunecate din centrul câmpului vizual nu numai a stângului, ci și a ochiului drept (aproape orb din 2007) au scăzut. Au început să „strălucească” obiectele puternic iluminate, prin urmare, fotosensibilitatea celulelor vizuale a crescut.
      3) Percepția culorilor s-a corectat semnificativ. Aproape că nu vedeam cu ambii ochi culoarea roșie a semaforului, iar acum o văd. În plus, ochiul drept nu distingea culoarea galbenă - părea albă, iar frunzele copacilor păreau de un albastru-verde accentuat. Acum, ochiul drept vede bine culorile galbene (deși nu este încă la fel de strălucitor ca la cel stâng).
      4) Acuitatea vizuală a crescut, ceea ce este deosebit de important pentru mine. Cu ochiul stâng deja citesc lejer textul din ziar (chiar şi cel mai mărunt). Cu ochiul drept (care era practic orb și nu distingea nici măcar numerele mașinii), pot citi deja titlurile ziarelor. Pe fondul neputinţei medicinei oficiale, acest rezultat pare senzațional. Mulțumesc mult!!!"

24 noiembrie 2013

      "Bună ziua! Vă trimit raportul meu despre utilizarea matricei.
Raport referitor la matrici:
       1) Ascult matricea deja de 3 săptămâni. Și în tot acest timp mă aflu într-o stare aeriană, aceasta este o stare de fericire continuă, fără oboseală, un flux imens de puteri, vreau să alerg „înaintea autobuzului” spre servici.
       2) Durerea la gleznă a trecut (lucrez ca frizeriţă), spre seară mi se umflau picioarele, mă durea piciorul drept (mușchiul era întins). Speranță !!! Totul a trecut, picioarele nu se mai umflă, nu mă mai dor.
       3) Primul lucru influențat de ascultarea matricei a fost vederea. Acuitatea s-a îmbunătăţit. Ca și cum cineva a răsucit-o, ca printr-un binoclu. Ochelatii cu plus i-am dat la o parte. De 3 săptămâni nu i-am mai folosit niciodată.
      4) Am început să observ anumite ciudățenii - am început să anticipez evenimente. Uneori văd imagini care se întâmplă peste câteva clipă, ca și cum aş fi fost în viitor.
      Multe mulțumiri academicianului Peter Garyaev și doctorului Nadejda Ustinova!"

      Marina Karelina, 15 august 2013

vindecarea vederii

   "Am avut o pacientă cu obezitate, funcția tiroidiană foarte scăzută, i-a fost îndepărtat un miom mare și pierderea vederii progresa intens: -8 (dioptrie).
     I-am comandat o matrice individuală. După 5 luni de ascultare a matricei individuale, ea a slăbit cu 25 kg. Acum și mai mult, 32 - 33 kg au dispărut. Vederea a fost recuperată la -1!!! Pur și simplu uimitor!
    Adică există rezultate în orice. Și aceasta este doar o parte din pacienți. Pentru că am mult mai mulți. Avem rezultate, dar vreau mai multe. Sunt atât de „răsfățată” de faptul că avem rezultate atât de excelente, încât îmi doresc și mai mult.
    Sunt foarte recunoscătoare că pot folosi această metodă în munca mea și o aplic întotdeauna, la aproape toți pacienții.
   Îmi combin metodele cu metoda lui Peotr Petrovich - matricile, modulatorul, cremele și matricile lichide. Le folosesc pe toate și dau rezultate excelente."

Doctor limfolog din Suedia cu experiență de peste 30 de ani, împărtășește rezultate obținute din propria experiență.

REZULTATE OBȚINUTE ÎN URMA FOLOSIRII MATRICIILOR GARYAEV
RESTABILIREA VEDERII

Programul nr. 8 Menținerea vederii

PROGRAMUL ESTE DESTINAT MENȚINERII SĂNĂTĂȚII OCHILOR
ÎN CAZUL SUPRASOLICITĂRII LOR


Programul are ca scop menținerea sănătății ochilor în cazul suprasolicitării lor, în special atunci când se lucrează la computer, persoanelor în vârstă, lucrul cu lumină strălucitoare, modificări distrofice ale retinei, miopiei etc.

În corpul uman, în fiecare secundă și inobservabil au loc diferite procese vitale importante, a căror tulburare duce la apariția fenomenelor patogene. Chiar și o tulburare nesemnificativă a lor reduce bunăstarea umană, provoacă un sentiment de slăbiciune și letargie.

Majoritatea bolilor care afectează corpul uman sunt tratabile. Programul propus de menținere a vederii vizează normalizarea proceselor biologice și chimico-fiziologice care apar în organismul uman. Acest lucru permite în mod eficient restabilirea vederii și protejarea organismului de influența multor factori patogeni.

Programul se bazează pe utilizarea tehnologiei moderne al geneticii de undă (cuantice). El constă în utilizarea echipamentelor laser speciale care permit citirea și transmiterea informații genetice celulare cu ajutorul acțiunii fotonilor direcționați, capabili să-și schimbe polarizarea. Această proprietate a particulelor a fost folosită de mult timp cu succes în diferite domenii ale științei.

Atunci când se sondează corpul cu un spectru electromagnetic cu bandă largă, este posibilă citirea și apoi transmiterea informațiilor programate către celulele diferitelor țesuturi ale corpului, ceea ce le restabilește funcționarea normală.

Cu ajutorul programelor de calculator, se citesc informațiile despre dinamica vibrațională și parametrii de polarizare a celulelor sănătoase, care sunt apoi transformate în unde radio cu spectru larg. Informațiile obținute în acest mod despre structuri și funcții, sunt digitalizate și transformate în semnale acustice de diapazon obișnuit, percepute de urechea umană.

Semnalul acustic conține informații despre proprietățile celulare inițiale bioactive și este utilizat în continuare pentru tratamentul, prevenirea și inhibarea proceselor de îmbătrânire a structurilor celulare.

Progresul științei a permis crearea geneticii de undă, care în mod real și nedureros, rezolvă problemele legate de normalizare a stării pacientului. Programul propus ajută la restabilirea valorilor normale ale proceselor perturbate care apar în organism.

Spre deosebire de procedurile cosmetice, corectarea cuantică încetinește într-adevăr îmbătrânirea organismului, organizează un metabolism corect și întărește semnificativ sistemul imunitar. Bazele sale sunt incluse în funcții celulare la nivelul genelor, semnalul acustic ajută doar la activarea lor.​

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.