"Bună ziua. Am apelat la dvs. ca să-mi constituiți o matrice individuală în 2016. De mult timp vroiam să scriu despre acțiunea programului. Și uite că după trei ani, m-am decis!
    Diagnosticul primar: HIV. În acest timp, sarcina virală a scăzut. La începutul ascultării programului era aproximativ 1.000.000, în prezent 500.000. Din păcate, nu pot dovedi cu documente. Mă bazez doar pe cuvintele medicului imunolog.
    După utilizarea aparatului Garyaev-Mishin și a matricei individuale, hemoragiile au încetat. Nasul respiră. Starea de sănătate s-a îmbunătățit. Trombocitele 221 unități. ACEST LUCRU I-A UIMIT PE TOȚI! Se spune că așa ceva nu e posibil ... cu toate acestea, este!
    Schimbările difuze ale parenchimului pancreatic au trecut. Singurul lucru care mă deranjează un pic sunt calculii biliari.
   Încă în acel moment existau formațiuni ciudate în plămâni. Așa și nu s-a găsit niciun specialist care să facă diagnosticul. Au fost sugerate mai multe opțiuni ...
   Mai departe, ochii nu mai sunt atât de obosiți. Dacă înainte îmi era dificil să privesc o lumină puternică, în fața ochilor îmi pluteau ceva ca niște umbre întunecate... distrucția corpului vitros din cauza miopiei, acum există mici puncte întunecate ... dar nu am atât de mult disconfor
t.
    Sunt foarte recunoscătoare Doctorului Garyaev pentru cercetările sale. Munca dumnealui m-a ajutat foarte mult și mă ajută în continuare. La început mă așteptam la un rezultat rapid (ascultam o dată pe zi).
    După o lună, nu a avut loc niciun rezultat. Nici peste 2-3 luni, sincer, eram supărată.
    Apoi m-am luat în mâini, m-am rugat lui Dumnezeu, l-am rugat să-mi deschidă coridorul verde ... și am început să ascult noaptea. Mă culcam și lăsam programul să deruleze toată noaptea ... am lăsat situația ... nu m-am mai gândit ... și cumva totul a început cumva să se îmbunătățească de la sine ...
    Înainte, deseori mă chinuiau durerile de cap. Nu pot spune că capul nu mă mai doare ... se mai întâmplă, dar rar ... mai ales partea occipitală. Mai asociez acest fapt cu otita, care am avut-o acum 2 ani. Acum, desigur, îmi protejez urechile ca pe ochii din cap ...
    Rezumând toate cele spuse mai sus, în opinia mea, rezultatul este „pe față” și este uriaș: sarcina virală a scăzut la jumătate, sângele este bun (trombocitele), plămânii sunt curați, capul limpede."

    Ulyanovsk, 5 aprilie 2019

REZULTATE OBȚINUTE ÎN URMA FOLOSIRII MATRICIILOR GARYAEV
SIDA / HIV

SIDA / HIV

Panglica roșie este simbolul global pentru solidaritate cu persoanele depistate HIV pozitiv și a celor care trăiesc cu SIDA.
SIDA (sindromul imunodeficienței umane dobândite) este o afecțiune provocată de virusul imunodeficienței umane, HIV, care atacă și distruge progresiv sistemul imunitar al organismului.[4] Boala se manifestă prin infecții grave care determină pierderea accentuată în greutate, afecțiuni ale creierului și ale sistemului nervos central. Pentru a se reproduce, HIV trebuie să pătrundă într-o celulă a sistemului imunitar. Virusul pătrunde în organism prin contact sexual, prin contaminare cu sânge infectat sau de la mamă infectată la făt, în timpul sarcinii, al nașterii și al alăptării. HIV poate fi prezent în lichidele biologice, ca sânge, spermă, secreții vaginale și laptele matern.[5] O persoană seropozitivă la HIV (al cărei sânge conține anticorpi specifici îndreptați împotriva virusului HIV, ceea ce dovedește infectarea sa cu acest virus) nu prezintă în mod obligatoriu semnele bolii. Ea este totuși purtătoare de virus și deci susceptibilă să îl transmită.

SIDA a fost declarată ca boală de sine stătătoare cu aspect de pandemie la 1 decembrie 1981. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) consideră numărul deceselor datorate urmărilor acestei boli ca fiind de 2,9 milioane în anul 2006, numărul celor infectați pe plan mondial de 39,5 milioane, anual infectându-se alte 4,3 milioane de persoane. Pe plan mondial numărul persoanelor infectate cu HIV se apreciază ca fiind de 1% în grupa de vârstă 15–45 de ani. În unele țări din Africa se consideră numărul celor infectați cu acest virus în această grupă de vârstă ca fiind de până la 20% (și chiar mai mare în unele regiuni) din populație.

Deși tratamentele pentru SIDA și HIV pot încetini cursul bolii, nu există încă un vaccin sau vindecare. Tratamentul antiviral reduce mortalitatea și morbiditatea infecției cu HIV, dar acești agenți sunt scumpi, iar accesul de rutină la antiretrovirali nu este disponibil în toate țările. Datorită dificultății tratării bolii, prevenirea infecției este importantă în controlul răspândirii SIDA pandemică, prin organizații de sănătate care promovează sexul protejat și unica folosință a acelor de seringă în încercarea de a încetini răspândirea virusului.

SIDA s-a transformat într-o boală cronică ca urmare a introducerii terapiei HAART. Are o evoluție cronică de durată lungă în țările dezvoltate unde cazuri letale sunt înregistrate doar atunci când terapia HAART își pierde efectul terapeutic. Rămâne însă pentru țările în curs de dezvoltare o boală care a dus la scăderea mediei de viață cu până la 10 ani punând astfel în pericol existența multor popoare din Africa unde dispare (în unele cazuri) populația de vârstă medie.

Sursa informației Wikipedia https://ro.wikipedia.org/wiki/SIDA

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.