"Fiul meu a suferit o traumă a coloanei vertebrale în octombrie 2004 în urma unui accident. Diagnosticul a fost paralizie, quadriplegie. Înainte de a afla despre metoda Geneticii de undă, a fost supus mai multor tratamente: acupunctură, reflexoterapie, fizioterapie, terapii locomotorii cu simulatorul Locomat, înot, călărie, antrenament de forță, terapie cu celule stem (2005-2006, celule stem din sânge IV și intratecale).
      Ca urmare a acestor tratamente, puterea și mobilitatea au crescut ușor. Au început să apară mișcările subtile, dar mai apoi s-au oprit. S-a observat o creștere semnificativă a forței musculare la mersul pe simulatorul special, o scădere treptată a nivelului de sprijin de la 70% la 35%, fără alte următoare modificări.
       Până în 2013, avea mișcări instabile în timpul mersului cu fixatoarele și cârjele, avea nevoie de sprijinul continuu al cuiva din motive de siguranță.
      În noiembrie 2013, a început să folosească metodele Geneticii de undă. A început cu terapia cu unde sonore, matricele genetice ale lui Garyaev, continuăm să ascultăm până-n prezent. După 2 săptămâni de ascultare zilnică, se observau senzații de furnicături la nivelul feselor, picioarelor și tălpilor.
     În decembrie 2013, am alăturat programelor sonore şi terapia cu celule stem autologe (celule stem mezenchimale tratate în prealabil cu programul cuantic de neurogeneză ale geneticii de undă). Am mai inclus şi fizioterapia, antrenamentul de forță, ciclismul, înotul și simulatorul Lokomat.
       După o lună de la începutul tratamentului, s-a observant o creştere a sensibilităţii senzoriale a părţii inferioare a corpului. După 3,5 luni de la începutul terapiei, era capabil să-și îndoaie tălpile în sus, să le tragă spre sine și sub scaun.
       În aprilie 2014, după terapia cu matricele sonore ale geneticii de undă lui Garyaev și introducerea celulelor stem tratate în prealabil cu programul cuantic de neurogeneză ale geneticii de undă, rezultatul a devenit vizibil - masa musculară a tuturor mușchilor părților superioare și inferioare ale corpului a crescut semnificativ; puterea a crescut; corsetul muscular (abdomenul, spatele, mușchii pelvieni) a devenit mai puternic; se observă o stabilitate mai mare în timpul mersului cu fixatoarele și cârjele; sensibilitatea senzorială a întregului corp a crescut.
       Aprilie 2015 - Rezultatul: forța musculară continuă să crească, se observă îmbunătățiri ale mersului (nu mai este nevoie de o persoană însoțitoare pentru a se asigura - mușchii sunt suficient de puternici pentru a-şi menține poziția verticală. Au apărut mișcări subtile ale celui de-al treilea, al patrulea și al cincilea deget al mâinii stângi; s-a restabilit capacitatea de a ține furculița cu mâna stângă și să taie individual bucata de carne coaptă.
      Noiembrie 2015 - terapia cu matricile sonore ale geneticii de undă a lui Garyaev și introducerea celulelor stem tratate în prealabil cu programul cuantic de neurogeneză ale geneticii de undă. Rezultatul - îmbunătățirea tuturor parametrilor menţionaţi mai sus.
     Iunie 2015. Rezultatul - îmbunătățirea tuturor parametrilor menţionaţi mai sus; este capabil să se târască cu mișcarea corectă a piciorului din șold (spre deosebire de cum îşi trăgea piciorul înainte), a participat pentru prima oară la competițiile de triatlon sprint (distanța triatlonului sprint: înot - 750 m, bicicletă - 20 km, alergare (control manual) - 5 km).
      Este foarte important de continuat zilnic aceste exerciții de reabilitare. Matt face terapie fizică câte 2-3 ore pe zi. Motivația pentru exercitarea și creșterea forței musculare la pacienții cu leziuni ale coloanei vertebrale crește atunci când rezultatele acțiunilor lor sunt vizibile și tangibile, după forța crescută și abilitățile funcționale."

Johannesburg, 3 august 2016!"

     "De mai bine de un an lucrez cu programul și modulatorul. Aveam necroză la capul articulației șoldului: pe dreapta – de gradul 3-4, pe stânga - de gradul 1-2. Am început să ascult matricea individuală. Înainte de Anul Nou, capul stâng a ajuns la gradul 3, iar cel drept s-a descompus în totalitate, în locul capului exista un fel de lichid eterogen.
        Pe 7 martie 2019, cel stâng s-a regenerat 100%, iar acum totul este în regulă cu cel drept (capul s-a format ca la un bebeluș!), a mai rămas puțin timp până la normalizarea lichidului la 7 mm, iar eu am 9 mm. Starea de sănătate generală este, de asemenea, FOARTE BUNĂ
!
         Programul INDIVIDUAL durează 1 oră 50 min.

       Ucraina, Donetsk, 2 octombrie 2019"
                                                             __________________________________________

     "Vreau să împărtășesc rezultatele tratamentului meu obținute cu ajutorul matricei individuale. Am început să ascult matricea pe 6 mai. Primele trei zile, îmi lăcrimau ochii câte 10 minute, apoi m-am scufundat în somn și undeva peste 20-30 de minute m-am trezit cu o bucurie și o ușurință incredibilă. În prima săptămână ascultam cîte o singură dată. Apoi am schimbat de 2 ori pe zi.
       Rezultatul - mă simt revigorată, a încetat să mă mai doară spatele, nici măcar nu am visat la acest lucru.
Azi am mers într-un magazin foarte îndepărtat de una singură, m-am întors și nu eram obosită. Mai aveam și dureri de genunchi. Dacă ieșeam la plimbare, atunci după 20 de minute mă întorceam acasă și stăteam întinsă timp de trei zile, cel puțin. Acum ies, mă plimb o oră și jumătate, o oră mai târziu simt durere, dar foarte puțin.
       Ajunsă acasă, nu observ că mă dor genunchii. Starea generală de sănătate s-a îmbunătățit, vreau să trăiesc și să-mi fac treburile - este o fericire nemaipomenită. Somnul s-a îmbunătățit, căci era puternic tulburat."

        Regiunea Moscova, 6 iunie 2019

     "Acum șase luni, am achiziționat de la dvs. programul universal №2-1 Corecția sistemului scheletic.
      În perioada de ascultare, s-au observat modificări ale stării mele de sănătate. Până la faptul că a trecut „trosniturile” din articulațiile genunchilor și coatelor. În acest sens, aș dori să continui și să comand o matrice individuală după fotografie.
       A trecut un an de când mi-aţi trimis matricile pentru fiica mea pentru tratarea diabetului. Vreau să scriu despre rezultatele tratamentului și efectele matricilor asupra corpului.
    Primul lucru este că, datorită matricilor, am reuşit foarte repede să-i normalizăm temperatura corpului. Mai devreme, credeam că temperatura depinde de prezența iodului în organism și am început s-o hrănesc pe fiica mea cu varză de mare măcinată.
    Imediat ce înceta consumul de iod sub formă de varză de mare, temperatura iarăşi scădea. După ascultarea matricilor, după aproximativ 10 zile, temperatura a revenit la cea normală de 36,6 și se menține constantă. Și acest lucru este foarte important, deoarece enzimele funcționează la anumite temperaturi.
   Recent am citit că hipotalamusul este cel care stabilește temperatura corpului, ceea ce înseamnă că matricile au efectuat o corecție la acest nivel. În al doilea rând, a avut loc o influenţă asupra stării psihice, nervoase a fiicei. Şi acest lucru s-a manifestat foarte interesant.
     Olesya era foarte responsabilă pentru orele de la școală și se îngrijora pentru fiecare fleac, îi era frică să primească vreo notă proastă. Acum învaţă la fel de excelent, dar „fără nervi și agitare”.

      Saratov, 27 decembrie 2016"

AVC ischemic

     "Bună ziua. Am început să ascult Matricea pe 29.04.2014. În prima zi - de cinci ori, iar din a doua zi am trecut la 10 ori. Pe 12 mai 2014, am scris în jurnalul meu: „astăzi, după două săptămâni de ascultare a Matricei, una dintre cele două hernii mai vechi s-au micşorat, iar cealaltă - de aproximativ 2 cm în dimensiune, a regresat complet. Asta înseamnă că în curând voi putea reveni la viața normală. Acesta este un miracol pentru medicina tradițională !!!
      Pur și simplu este imposibil de explicat și este doar o parte din harul pe care mi l-a oferit Matricea. Vă puteți imagina emoția mea când tot despre ce am citit în lucrările lui Garyaev a devenit brusc posibil cu propriul meu corp!!!
      În paralel cu acesta, „scârţâitul” genunchilor a dispărut complet.
      Pe 25 mai 2014, hernia mare mai scade cu încă 1 cm.
      26.05.2014 aveam senzația că hernia „s-a pus la locul e
i”.
     27.05.2014. am făcut primul efort fizic puternic (fără ridicarea greutăților) cu mișcări ale mâinii timp de 40 de minute. Nu exista nici un semn de hernie.
     Au trecut aproape cinci luni, iar acum sunt într-o fază profundă de „întinerire”. Rezultatele sunt excelente: de sub părul aproape complet cărunt, a început să crească încet păr negru, sprâncenele care erau complet cărunte, s-au întunect vizibil și au devenit mai moi, pielea de pe tot corpul a devinit moale, netedă, fără a folosi alte mijloace suplimentare. Articulațiile, în special genunchii, au devenit complet flexibile, mișcările corpului au devenit moi și ușoare.
     În afară de semnele vizibile fizic, este important să menţionez revenirea funcțiilor psihice la potențialul lor normal, ceea ce este foarte important pentru mine, pentru că fac traduceri multilingve, scriu articole despre dezvoltarea tehnologiilor moderne în domeniul fizicii.
     Astfel, deși în curând voi împlini 73 de ani, am pierdut senzația de bătrânețe și slăbiciune! Multe mulțumiri academicianului Garyaev și echipei sale!
     MULTUMESC FOARTE MULT! Îmi doresc și sper cu adevărat că Academicianul Garyaev va primi premiul Nobel, pentru că ceea ce face pentru dezvoltarea științei este demn de cea mai înaltă recunoaștere a umanității."

       Zagreb, Croația, 10 noiembrie 2014

     "Dragă Petru Petrovici! Matricea realizată după fotografie ÎNTR-ADEVĂR funcționează!!!
      Am vizionat fișierul video timp de 2,5 luni, în fiecare zi de 4 ori (dimineața, după-amiaza, de 2 ori și seara) și am ascultat înregistrarea MP3, realizate după fotografia mea din copilărie când aveam 2 ani. A început să mă simt mai bine după o lună. Cel mai interesant este că la început a încetat să mă mai doară laba piciorului după fractură, care a avut loc acum un an. A dispărut umflătura și membrul a început să se îndoaie normal, ceea ce a fost practic imposibil după îndepărtarea gipsului, piciorul a devenit ca înainte de fractură. De asemenea, tesiunea arterială a revenit la normal.
     În ceea ce privește fibromul, acesta a fost monitorizat de medici încă din 1998. Ecografia a fost făcută ultima dată în noiembrie 2011, fibromul s-a absorbit. După 2 luni şi jumătate de tratament, am trimis o copie a acestei ecografii și o copie a examinării lui Petr Petrovich Garyaev pentru a confirma succesul tratamentului.
     Și vreau să adaug că ideea de tratament în acest mod aparține soțului meu. N-am crezut că asta mă va ajuta.
     ÎMI PĂREA IREAL. Așadar, MATRICEA FUNCȚIONEAZĂ CHIAR DACĂ CREDIȚI ÎN EA SAU NU.
   Aș dori să-i mulțumesc enorm lui Peotr Petrovich pentru evoluțiile sale remarcabile într-un domeniu atât de important, cum e tratamentul persoanelor fără intervenție chirurgicală."

      Ivanchenko Olga, 35 de ani, or. Tula, 03 mai 2012


     "Bună ziua! Vă trimit raportul meu despre utilizarea matricei.
Raport referitor la matrici:
     1) Ascult matricea deja de 3 săptămâni. Și în tot acest timp mă aflu într-o stare aeriană, aceasta este o stare de fericire continuă, fără oboseală, un flux imens de puteri, vreau să alerg „înaintea autobuzului” spre serviciu.
    2) Durerea la gleznă a trecut (lucrez ca frizeriţă), spre seară mi se umflau picioarele, mă durea piciorul drept (mușchiul era întins). Speranță!!! Totul a trecut, picioarele nu se mai umflă, nu mă mai dor.
     3) Primul lucru influențat de ascultarea matricei a fost vederea. Acuitatea s-a îmbunătăţit. Ca și cum cineva a răsucit-o, ca printr-un binoclu. Ochelatii cu plus i-am dat la o parte. De 3 săptămâni nu i-am mai folosit niciodată.
    4) Am început să observ anumite ciudățenii - am început să anticipez evenimente. Uneori văd imagini care se întâmplă peste câteva clipe, ca și cum aş fi fost în viitor.
     Multe mulțumiri academicianului Peter Garyaev și doctorului Nadejda Ustinova!"

     Marina Karelina, 15 august 2013

                                                               ______________________________________

REZULTATE OBȚINUTE ÎN URMA FOLOSIRII MATRICIILOR GARYAEV
SISTEMUL SCHELETIC

SISTEMUL SCHELETIC

Sistemul osos (scheletul) este alcatuit din 206 oase, conectate intre ele prin articulatii, in majoritatea cazurilor.
Rolul principal al acestuia este de a suporta greutatea corpului, de a permite mobilitatea acestuia si de a proteja organele interne.

In general, sistemul osos este impartit in:
- scheletul cefalic
- scheletul axial (cavitate toracica, stern si coloana vertebrala)
- scheletul apendicular (membrele).

Tesutul osos:
Oasele sunt alcatuite din tesut osos, acesta fiind alcatuit din matrice osoasa si osteocite, osteoblaste si osteoclaste (tipuri celulare). Tesutul osos este bogat vascularizat si are o activitate metabolica intensa. Sistemul osos este un rezervor de calciu fosfat si multi alti ioni.
Exista doua tipuri de tesut osos:
- tesut osos primar/ imatur: acest tip de tesut este inlocuit cu tesut osos matur, insa sunt anumite regiuni unde nu se produce schimbarea: in vecinatatea suturilor oaselor late ale craniului, la nivelul alveolelor dentare. Acesta este caracterizat de un numar scazut de elemente minerale si un numar crescut de osteocite.
- tesut osos secundar (matur): este caracteristic adultului. Acesta este bogat in fibre de colagen.

Tesutul osos se produce prin procesul numit osteogeneza. Aceasta se produce prin:
- osificare de membrana (endoconjunctiva): prin aceasta se formeaza majoritatea oaselor late
- osificare encondrala (endocartilaginoasa): prin acest tip de osificare se formeaza majoritatea oaselor lungi/scurte.
Cresterea osoasa este asociata cu resorbtia partiala a tesutului deja format, in acest fel facilitandu-se mentinerea morfologiei osului in timpul cresterii.
Remodelarea osoasa este mult ma intensa la copiii mici insa la adulti se desfasoara concomitent in multe regiuni ale scheletului, fiind independent de cresterea osoasa.

Componentele sistemului osos:
1. Craniul: este compus din opt oase (cutia craniana) si paisprezece (pentru fata).

2. Coloana vertebrala
- reprezinta scheletul axial al trunchiului, avand o localizare posterioara si mediana
- este formata din 33-34 de vertebre, dispuse metameric. Exista vertebre: cervicale (in numar de 7), toracice (12), lombare (5), sacrale (5), coccigiene (4-5).

3. Toracele
- este alcatuit din stern, coaste si vertebre toracice
a) sternul
- este localizat in partea anterioara si mediana a toracelui.
- este impartit in: manubriu sternal, corpul sternal, procesul xifoid.
b) coaste
- sunt in numar de 12 perechi, care fac legatura intre coloana vertebrala si stern.
- coastele sunt formate din os costal si cartilaj costal
- se diferentiaza coaste adevarate (se articuleaza cu sternul prin cartilaj propriu, sunt in numar de sapte) si coaste false (dintre care primele se articuleaza cu sternul prin intermediul altor coaste iar ultimelesunt flotante, nemaiajungand la stern.

4. Pelvis
- pelvisul osos (centura pelvina): forma acestuia este de trunchi de con cu diametrul transversal mai mare, ca o consecinta a ortostatismului. Rolurile pelvisului: sustinere si transmiterea greutatii trunchiului in statica si locomotia bipeda, protectia organelor pelvine, implicat in sarcina si nastere. Exista mai multe tipuri morfologice de pelvis:
a) tipuri pure
- tip ginecoid (este tipul clasic feminin, cu diamterul trasversal mai mare decat cel antero-posterior)
- tip android (tipul clasic masculin, intalnit insa si la femei)
- tip antropoid (turtit latero-lateral, cu diametrul antero-posterior mare si diametrul transversal mic, este intalnit mai adesea la femeile de rasa neagra)
- tip platipeloid (turtir in sens antero-posterior, diametru transversal foarte mare, intalnit mai des la femeile de culoare alba, insa este cel mai rar intalnit tip morfologic pelvin).
b) tipuri mixte

5. Oasele membrelor
- superioare: humerus, radius, ulna, oasele carpiene, oasele metacarpiene, falangele.
- inferioare: femur, rotula, tibie, fibula, oase tarsiene, oase metatarsiene, falange.

Structura externa a oaselor:
- diafiza (tesut osos compact)
- epifizele (lame dense de os compact care invelesc osul spongios care contine maduva rosie)
- metafizele

Structura interna:
- periost
- os compact
- os spongios
- cartilaj hialin
- maduva rosie
- maduva galbena

Fiziologia sistemului osos - functii, rol, mecanisme
Scheletul concentreaza cea mai mare concentratie de calciu din organism, acesta realizand schimburi cu sangele, in acest fel concentratia sanguina si tisulara a calciului este foarte stabila. Acest transfer al calciului din oase in sange se realizeaza pe doua cai: una rapida si una lenta (controlata de parathormon).
Oasele au rol de suport (ancorare muschi): sustin greutatea corpului, de protectie (craniul protejeaza encefalul), de formare a globulelor rosii si albe in maduva rosie si evident de depozitare a calciului, asa cum s-a descris anterior.

Patologie asociata
- fracturi osoase (produse cel mai adesea de accidentari dar uneori apar si ca urmare a unor tumori maligne)
- osteopetroza (cresterea excesiva si rigidizarea oaselor, obliterandu-se astfel cavitatea medulara a oaselor, ducand la anemie si infectii frecvente)
- rahitism (aparut la copiii cu carenta de calciu)
- osteomalacie (carenta de calciu la adulti)
- osteoporoza (resorbtia depaseste rata de formare a tesutului osos) apare cu precadere la femeile la care s-a instalat menopauza.
- tumori benigne: osteoblastom, osteoclastom
- tumori maligne: osteosarcom

Sursa informației https://anatomie.romedic.ro/sistemul-osos

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.