"Nu știu cui și cum să-i mulțumesc pentru Matrice. Am 40 de ani și soțul meu are 45 de ani. Nu am avut copii de mulți ani. Eram complet disperată. Medicul nostru ne-a sfătuit să achiziționăm Matricile lui Garyaev.
     Vreau să spun că la început nu s-au produs modificări. El şi-o asculta pe a lui, iar eu pe a mea. Apoi, schimbările au început să apară în fiecare zi: au încetat să mă deranjeze amețelile de dimineață, soțul meu, care se trata de gastrită cronică, a încetat să mai viziteze medicul! Ciclul meu menstrual a început să apară fără durere, chiar am pierdut 8 kg. fără diete.
     După 2 luni, medicul m-a sfătuit să ascult Matricea chiar și în timpul somnului. Soțul și cu mine pur şi simplu eram descurajaţi, dar am urmat sfatul. O lună mai târziu, am rămas însărcinată. Fiul nostru are deja 6 luni și urmează să merg din nou la maternitate. Uite-aşa!
    Multe mulțumiri specialiștilor ruși care m-au ajutat să devin o mamă fericită!"

Zagreb, Croația, 5 noiembrie 2016

insarcinata dupa tratament

        "Vara trecută, după hipotermie, aflându-mă în vacanță în alt oraș, am făcut o inflamație a vezicii urinare.
      Diagnosticul este cistita. Agentul cauzal era bacteria E-coli. După o săptămână de luptă cu temperatura, am decis să beau antibiotice. Dar nu am recunoscut imediat boala și am ratat acest termen. O săptămână mai târziu, imediat ce am putut să mă ridic, mi-am vizitat imediat medicul și am fost supusă unui examen complet.
      Analizele au arătat un proces inflamator puternic și o activitate extraordinară a E.Colilor. În organism au mai apărut o serie de infecții.
       După 2 luni, a existat deja o suspecţie la adenom de prostată. Iar după 5 luni nu mai puteam sta în picioare. Ieșirea de urină a fost compensată prin punerea unui cateter, ceea ce ducea la o durere severă constant
ă.
          Matricea am început s-o ascult după 6 luni de boală și deja după câteva zile durerea a dispărut!
       După 2 luni, mi-am normalizat complet sistemul urogenital! Iarna și primăvara au trecut fără nici o aluzie de boală. Vara ne-am odihnit la munte, am petrecut noaptea în corturi. Acum toamna este normală! Așa că, din nou, am fost convins că organismul meu are toate resursele pentru a face față oricărei boli. Trebuie doar să-l ajutăm corect!
          Mulțumesc Academicianului Garyaev și personalului Institutului pentru ajutorul lor mare! Mi-ai salvat viața."

          Zagreb, Croația, 14 octombrie 2014

insarcinata dupa tratament

   "Mi s-a scos trompa uterină stângă, cea dreaptă era înfundată. M-am tratat mult timp, nimic nu mă ajuta.
     Mi s-au făcut 4 fertilizări in vitro, am rămas însărcinată din a patra încercare, am născut o fetiţă. Medicii mi-au spus că, dacă voi mai vrea copii, atunci îi voi putea naște doar prin fertilizare in vitro.
     Acum, fiica are deja trei ani, ne-am mai dorit un copil, dar nu rămâneam însărcinată.
    Am comandat matrici după fotografia mea din copilărie, pentru a-i îmbunătăți sănătatea fiicei mele, le ascultam şi eu și în fiecare seară.
   După două săptămâni de ascultare, am aflat că sunt însărcinată!!! Nu mă așteptam la un astfel de rezultat. Multumesc mult!"

     Regiunea Voronezh, 26 octombrie 2016

     "Acum ascult matricea de o lună. Nici nu pot să cred că este posibil aşa ceva – artrita de parcă nici nu ar fi existat: picioarele nu mă dor, umflăturile genunchilor au trecut, acum îmi este ușor să cobor pe scări. Durerea în articulațiile umărului a dispărut și ea! Că doar medicina nu vindecă artrita psoriazică - este considerată o boală sistemică!
     Psoriazisul a dispărut după o săptămână de ascultare, pe locul bubiţelor au apărut semne albe, şi săptămână mai târziu au dispărut.
   După operația ginecologică, a existat o suspiciune de cancer de col uterin (polipul a fost îndepărtat), a început o inflamație severă, în ciuda cursului cu antibiotice după operație. Dar am continuat să ascult matricea. Acum nu mai am nici dureri, nici procese inflamatorii. Am senzaţia că toate problemele ginecologice au rămas în trecut.
     Herpesul pe buze a trecut din primele 2 ascultări, care nu începuseră prea sever. Virusul herpes pare să moară rapid atunci ascult matricile.
      Mulțumesc din toată inima!"

Yaroslavl, 2 martie 2015

AVC ischemic

    "Bună ziua, Petr Petrovici. În 2009, mi-a fost descoperită hepatita C.
    Dar niciodată nu am simțit simptome. Dar un an mai târziu, ceva începea să mă deranjeze în regiunea pelvisului și peste puţin timp nu puteam nici să mă plimb, nici să mă așez de durere, nu puteam decât să stau întinsă pe spate.
    Am vizitat mulți medici - urologi, neurologi, ginecologi - toate în zadar. Trei ani nu mi s-a putut pune diagnoza, până când nu mi-am stabilit-o eu după simptome.
    Ulterior a fost confirmat prin cistoscopie: „cistită interstițială”. Cea mai dificilă și, potrivit medicinei oficiale, și nu numai a noastre, incurabilă.
    Numai cu ce nu m-am tratat: şi cu homeopatie, și cu medicina pe bază de plante. Am băut atât de multe tipuri de medicamente încât mi-am afectat complet ficatul. În ultimii doi ani, de dureri groaznice, insomnii și multe altele, caracteristice acestui tip de cistită, m-am transformat într-o epavă și o bătrână. Când am dat de site-ul dvs. pe Internet și am citit despre matricile dvs., mi-am dat seama că mă puteți ajuta.
   În urmă cu o lună, am început să ascult programul matricial și chiar în prima noapte am simțit: procesul se desfășura, încât mă durea tare vezica. Am decis să aștept cum m-aţi sfătuit și am încetat să ascult. Trei zile mai târziu durerea a dispărut. Am început să ascult din nou.
    În ultimele 10 zile am ascultat de 2-3 ori noaptea, dimineața și după-amiaza.
   Somnul s-a îmbunătățit cu mult. Dacă ascult după-amiaza, starea mea de spirit se îmbunătățește. Mi-au revenit puterile, nu mai este nevoie să mă întind la fiecare oră pentru a mă odihni. Ficatul mă sâcâie mai rar și, după toate senzațiile, inflamația s-a oprit după 5 luni. Și cu toate acestea nu am mai băut medicamente de la începutul ascultării.     
   În fiecare zi mă simţeam din ce în ce mai bine. Vezica urinară s-a ameliorat. Vederea s-a îmbunătățit ușor. Toți cunoscuții cu care vorbesc la telefon au remarcat că vocea mi-a devenit mult mai veselă, rudele spun că arăt mai bine.
Mulțumesc mult."

Moscova, 18 mai 2014

REZULTATE OBȚINUTE ÎN URMA FOLOSIRII MATRICIILOR GARYAEV
SISTEMUL UROGENITAL- infertilitate, cistita, etc.

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.