Tehnologiile Geneticii Lingvistice de Undă


       Pentru a realiza potențialul enorm al geneticii lingvistice de undă, sunt necesare anumite metodologii și echipamente. Aici, cele mai importante sunt tehnologiile laser care simulează procesele cuantice informaționale în cromozomi la nivelul stărilor spinale ale fotonilor. Astfel de tehnologii au fost create de către noi și se află în curs de dezvoltare. Remarc faptul că laserele se folosesc de mult timp în medicină, doar că în cea mai primitivă formă. Aceste tehnologii pot fi comparate cu tehnica de spargere a cărămizilor cu capul, din artele marțiale. Evident, capul trebuie folosit cu totul pentru altceva.

          Ce s-a obținut deja în practică, folosind tehnologiile geneticii lingvistice de undă?

         1. S-au obținut rezultate inițiale, ce includ atât principiile lui Bohm, privind transmiterea informațiilor genetico-metabolice, aplicate plantelor și bacteriilor, cât și implimentarea acestora la persoanele bolnave și în vârstă. De exemplu, a fost posibilă tratarea unor boli genetice anterior incurabile, cum ar fi fibroza chistică, buloza epidermică, Downismul.

       2. S-a realizat programarea cuantică a celulelor stem și lansarea citodiferențierilor direcționate, care au făcut posibilă regenerarea dinților, pancreasului și a tractului intestinal, precum și, în unele cazuri, restabilirea vederii.

       3. Au fost obținute dovezi primare ale inhibiției reale a îmbătrânirii omului și a . Markerul - revenirea ciclului menstrual la femeile de aproximativ 70 de ani.

        4. Principiile înregistrării-citirii câmpurilor de spinori ale aparatului genetic au făcut posibilă utilizarea acestora în procese non-biologice. De exemplu, informațiile cuantice despre zirconiu au fost introduse în topirea aluminiului, ceea ce a făcut posibilă obținerea unor modificări fundamentale în proprietățile sale de rezistență.

        5. Au fost obținute rezultate în translatarea undelor permisive a uneia dintre cele mai importante gene neuronice (gena BLBP) în celulele stem și declanșarea transformării lor în neuroni. Acest lucru ne-a permis să restabilim creierul uman deteriorat în urma unui traumatism. S-a demonstrat translatarea permisivă de undă genei BLBP de la neuronii cortexului cerebral de șobolan la celule stem mezenchimale (CSM) de șobolan, urmată de încorporarea selectivă a acestei gene și de biosinteza produsului său proteic în CSM. Acesta este un element de control cuantic programabil al citodiferențierii celulelor stem.
         Materialele au fost trimise pentru brevetare și publicare ulterioară.
         Rezultatele arată că putem aplica tehnologiile geneticii lingvistice de undă în programarea celulelor stem la nivel cuantic și în direcția potrivită. Problema gestionării celulelor stem este o prioritate în întreaga lume. Sute de institute sunt implicate în acest lucru. Până în prezent, fără rezultate, deoarece cheia înțelegerii funcțiilor celulelor stem și a mecanismelor transformării lor în diferite țesuturi și organe este interpretarea corectă a funcționării aparatului genetic (cromozomal). Și ea, această funcționare, este domeniul unor mari induceri în eroare în încercările de a înțelege genetica și biologia moleculară. Drept urmare, se risipesc miliarde de bani, așa cum a fost și cazul programului internațional Genomul Uman.

A fost repetat experimentul laureatului Nobel Luc Montagnier, https://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1012/1012.5166v1.pdf cel de a introduce fantoma AND-ului în apă curată. Diferența era în faptul că a fost folosit echipamentul nostru laser. Acest lucru distinge semnificativ tehnica noastră de cea a grupului lui Luc Montagnier. În plus, a fost utilizat un fragment de ADN mai lung (1600 perechi de baze). Fragmentul a fost amplificat prin RLP (Reacția în Lanț a Polimerazei) în faza apoasă la o temperatură de +4 °C și identificat prin electroforeză pe gel.

          TEHNOLOGIA - GENETICA LINGVISTICĂ DE UNDĂ

     Vom enumera ce s-a obținut deja după aplicarea tehnologiei geneticii lingvistice de undă la persoanele bolnave:

       1. Regenerarea dinților.
      2. Regenerarea unei părți a rectului. Pacientului i s-a regenerat capătul distal al rectului după îndepărtarea chirurgicală a acestuia (cancer).
       3. Regenerarea părului.
       4. O fetiță de 4 ani, care suferea de fibroză chistică „incurabilă”, a fost vindecată cu ajutorul spectrului spinor al fotografiei verișoarei sale. Este caracteristic faptul că mutația Nr. 508 (cauza bolii) este deleția a mai multor nucleotide într-unul dintre cromozomi, după vindecare a fost re-identificată. Adică, mutația a rămas, dar copilul este sănătos. Acest paradox este eliminat dacă luăm în considerare funcțiile fantomă ale ADN-ului.
       5. Recuperarea treptată după sindromul Charcot-Marie.
       6. Normalizarea simultană a stării unui grup mare de oameni.
     7. Recuperare rapidă și completă după hemoragie cerebrală și paralizie. O pacientă cu hemoragie cerebrală (accident vascular cerebral, paralizia unei jumătăți de corp) a revenit la starea sănătoasă în decurs de 4-5 zile folosind spectrul spinal al fotografiei sale din copilărie.
        8. Un pacient aflat în stare de cașexie cu colită ulcerativă „incurabilă” a revenit la normal într-un mod similar.
      9. Restabilirea vederii pierdute. O pacientă oarbă la ochiul drept, a început să vadă normal prin aplicarea aceleiași metode.
      10. Tratarea cancerului osos și a cancerului mamar.
      11. Mai multor femei vârstnice aflate în menopauză li s-a întors ciclul menstrual ca un marker fiziologic clar de revenire la o stare mai tânără. De asemenea, s-au folosit fotografiile din copilăria lor.
      12. Efecte anti-diabetice.
    13. Pacientului i-a fost regenerat nervul facial, care a fost tăiat în timpul unei operații chirurgicale nereușite. Simetria facială normală i-a fost restabilită.
      14. Primele semne de inhibare a îmbătrânirii.
      15. Un caz mai special a fost atunci când un client care a dorit să-și îmbunătățească starea de sănătate, și-a dat fotografia din copilărie, făcută în momentul vaccinării împotriva variolei, în timpul reacției maxime la vaccin. După o săptămână de utilizare a spectrului spinor al fotografiei, pacientul a fost acoperit în proporție de 60% cu ulcere tipice variolei. S-a folosit rapid un spectru din altă fotografie din copilărie, în care același copil se afla într-o stare sănătoasă. Variola în dezvoltare a fost blocată. În general, această tehnologie aplicată se caracterizează printr-o revenire la bolile și traumele din trecut, dar revenirea este de scurtă durată. Timpul biologic, ca să spunem așa, transformă rapid stările patologice experimentate anterior.

     Mecanismul de vindecare pentru cazurile de mai sus este încă unul ipotetic. Probabil, spectrul spinor din fotografiile din copilăria pacienților sau rudelor acestora (persoane sănătoase) este un fel de adresare către Holograma Bomov a donatorilor de fotografii. Aceasta conține informații corective sănătoase în conținutul spectrului spinor al fotografiei. Anume aceste informații pot fi folosite inclusiv pentru vindecarea bolilor „incurabile”.

    Doctor în științe biologice, academician în cadrul Academiei de Științe Naturale din Rusia și al Academiei de Științe Medicale din Rusia, Garyaev Peotr Petrovich

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.