Tehnologii moderne pentru combaterea cancerului

       Tehnoligia Modulatorului matricelor lui Garyaev cu bobinele Mishin este o metodă eficientă de vindecare a organismului și de combatere a cancerului.
       Timp de trei ani este un mijloc excelent de terapie și este utilizat pe scară largă în acest moment de către persoanele cu diferite boli și afecțiuni.

       Tehnoligia modulatorului matriciilor lui Garyaev cu bobinele Mishin este o metodă eficientă de vindecare a organismului și de combatere a cancerului.
       Timp de trei ani este un mijloc excelent de terapie și este utilizat pe scară largă în acest moment de către persoanele cu diferite boli și afecțiuni.

       Tehnoligia modulatorului matriciilor lui Garyaev cu bobinele Mișin este o metodă eficientă de vindecare a organismului și de combatere a cancerului.
          În timpul cancerului, celulele se divid foarte repede, ceea ce duce la creșterea necontrolată a tumorii. 

    Micrografie electronică a nucleului unei celule canceroase. Săgețile albastre indică ADN cromozomial, săgețile galbene indică inele ADN extracromosomale. (Foto: Paul Mischel, UC San Diego)
      Câmpurile din bobina Mișin la frecvențe de aproximativ 300 kHz, la nivelurile de putere recomandate (!), rup perfect structurile ADN ale inelelor patogene (virusuri, bacterii, ciuperci), dar nu afectează același ADN mitocondrial inelar al persoanei. Ceea ce, de fapt, practica confirmă ...

       Teoria lui A. Mișin despre ADN-ul circular închis al agenților patogeni și celulelor canceroase este încă o dată confirmată de rapoartele comunității științifice.

         Câmpul electric vortex al bobinelor bifilare (Mișin / Tesla) distruge astfel de formațiuni inelare. În acest caz, câmpul bobinei nu are niciun efect (la frecvențele recomandate de 250-350 kHz) asupra ADN-ului mitocondrial uman, care au și o structură inelară și dimensiuni de aproximativ 10 până la gradul 5 (adică de o sută de mii!!!) de ori mai mici de ADN-ul localizat în nucleu.
        În alte laboratoare au efectuat experimente unde bolnavii de cancer au fost împărțiți în două grupuri, dintre care un grup a fost tratat cu chimioterapie, iar al doilea a fost expus câmpurilor electrice. În ambele cazuri, rezultatul a fost același, însă atunci când se utilizează metoda câmpului electric, nu există efecte secundare, nu au existat dureri sau boli infecțioase și nici voma sau diaree, oboseală sau alte simptome după chimioterapie.
         Această metodă este non-invazivă și nu necesită o ședere permanentă într-un singur loc în timpul terapiei, ca în cazul chimioterapiei, când este necesar să fii în spital și apoi să suferi de efectele secundare asupra organismului.
Conform rezultatelor multor studii, această metodă de tratare a cancerului cu câmpuri electrice poate fi utilizată pentru pacienții cu glioblastom multiforme recidivante. În prezent, sunt în curs de desfășurare studii suplimentare în căutarea efectului maxim din utilizarea câmpurilor electrice.
     Esența principală este faptul că metoda de vindecare cu câmpuri eclectice funcționează și se dezvoltă activ. Dispozitivul nostru de terapie non-invazivă este proiectat și creat pentru utilizare activă în vindecarea atât a bolilor canceroase, cât și a altor boli și dureri umane.
       În 2018 Academicianul P. Garyaev și inventatorul A. Mișin au combinat tehnologia Geneticii de Undă cu Bobinele Mișin. Ei au reușit cu matriciile lui P. Garyaev să moduleze informational câmpul creat de Bobinele Mișin.
         Această simbioză tehnologică crește puternic efectele terapeutice a ambelor tehnologii. Astfel putem acționa asupra celulei cu campul benefic creat de Bobinele Mișin și în acelaș timp prin câmpul respectiv se transmite informația din matriciile lui Garyaev.

       Datorită metodei de terapiei cu modulatorul matriciilor lui Garyaev cu bobinele Mișin, în prezent, mii de oameni se recuperează și își vindecă corpul de multe boli și în același timp, duc un stil de viață normal!

         Imaginați-vă o celulă în contextul interacțiunii electrice, ca și cum ar fi o stație spațială minusculă. Și pe această stație în nucleu este stoct material genetic (cromozomi), iar în exterior, în citoplasmă, avem proteine speciale necesare diviziunii celulare, care plutesc liber în citoplasmă.
            Ceea ce este important - aceste proteine sunt una dintre cele mai încărcate particule din corpul nostru. Când începe procesul de divizare, nucleul se descompune, iar cromozomii se aliniază la ecuatorul celulei și aceste proteine suferă modificări spațiale, în care dintr-o celulă se obțin două, din două patru celule, etc.
            Cum afectează un câmp electric acest proces?
         În acel moment, când celulele sunt gata de divizare, acestea înțepenesc în această poziție și începe procesul de apoptoză (proces de moarte celulară reglementată). Noi am testat procesul de expunere a câmpului electric al diferitelor bobine la diferite tipuri de cancer și în toate cazurile diviziunea celulară, și anume creșterea lor, a fost încetinită din cauza apoptozei.
        Este important de menționat că câmpurile electrice afectează numai acele celule de cancet care sunt gata de divizare.

          Medicina tradițională folosește pe scară largă diverse metode pentru lupta împotriva cancerului, acestea sunt chirurgia, radioterapia, chimioterapia fiind metode principale de combatere a cancerului.

          De curând a apărut a patra metodă de tratament - o metodă de electroterapie fără contact, menționată de oameni faimoși precum Nikola Tesla, Georgy Lakhovsky, iar la începutul anului 2016 această direcție a fost reînviată de A. Mișin (inventator rus) și aceasta a fost o adevărată descoperire în domeniul vindecării și al tratamentului unui număr mare de afecțiuni.
          Vrem să menționăm că acesta nu este un curent electric care trece prin țesuturile corpului uman, ci este un câmp electric care afectează corpul uman într-un mod special.
        Câmpul electric - ar însemna nu radiații ionizante cum ar fi razele X sau un fascicul de protoni, electroni sau alte particule ce „bombardează“ tesut uman, în scopul de a distruge AND-ul. De asemenea, nu este magnetism. Câmpul electric - este o formă specială de materie, de asemenea, poate fi numit un câmp de forță. Acest câmp atrage și acționează asupra corpurilor încărcate electric.
            Cel mai simplu mod în care vă puteți imagina câmpul electric este o analogie cu forța de gravitație. Gravitatea este, de asemenea, un câmp de forță care acționează asupra corpurilor care au masă.

Modulatorul matriciilor lui Garyaev cu bobinele Mișin

Rezultate uluitoare

Doctorul Limfolog Ludmila De-Castro, specialist din Suedia, împărtășește experiența sa de folosire a metodelor dezvoltate de Academicianul Garyev.

Tel. +40733311205

Tel. +40733311205

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

© SC „BIOQUANT”, 2020. Site-ul nu este o ofertă publică și are caracter informativ. Toate materialele de pe acest site sunt supuse drepturilor de autor (inclusiv designul). Este interzisă copierea, distribuirea (inclusiv prin copierea pe alte site-uri și resurse de pe Internet) sau orice altă utilizare a informațiilor și obiectelor fără acordul prealabil al titularului dreptului de autor.

Наверх